Mohu být po inseminaci těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
16.3.10 15:58

No jo…já jen doufám, že to je někdo kdo se dobře baví, protože jinak teda klobouk dolů, že může být někdo tak blbej :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
16.3.10 17:27

suviku: Řekla bych, že se to nevylučuje :-) Ta osoba se nejspíš baví, ale nedochází jí, že je blbá. Inteligentní osoby tohle nemají zapotřebí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.3.10 19:34

Tak damy není škrt a udělal toho pro mě už mnoho ale je pravda že muj věk je trochu jiný než vaš nejsem vdana jsem svobodna a bezdětna a jelikož to svobodný a bez partnera neudělají tak to dělame inkognito po pracovní době

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
16.3.10 19:44
amilie píše: :mrgreen: :mrgreen: ja tam neplatím ja to mam gratis mam tam milence a doma manžela ale manžel o tom neví tak že vše mam zdarma
amilie píše:
Tak damy není škrt a udělal toho pro mě už mnoho ale je pravda že muj věk je trochu jiný než vaš nejsem vdana jsem svobodna a bezdětna a jelikož to svobodný a bez partnera neudělají tak to dělame inkognito po pracovní době

Víš co, už se na to vykašli, protože vůbec nevíš co tu ťápeš!!! :roll:

Jednou máš doma manžela, pak jsi svobodná ..... nás to nezajímá!

My jsme myslely, že chceš nějakou spřízněnou duši a trošku morálně podpořit, ale ty si tady ze všech děláš jen kozy!
Holky které ví co obnáší dlouhé snaženíčko, IUI a IVF na takové žvásty určitě nemají žaludek!

Pokud chceš nějakou radu nebo podporu tak prosím, ale toto tu nemáme zapotřebí :pocitac:

Jdi si dát studenou sprchu ať se trošku vzpamatuješ :think:

• Citovat
  • Upravit
Judita0001
9.8.13 17:20

nechápu

Zdravím všechny, já byla na inseminaci teď ve středu, vím, že test si dělat můžu nejdříve po 10-ti dnech od ní, protože jinak by mohl být pozitivní z té směsi co se dává ke spermiím, ale upřímně mám už jich několik nakoupených a doufám, že to klapne. Ale nechápu opravdu dotaz slečny či paní - snad se na všechno zeptala doktora!!! Jako každá z nás, která tu inseminaci postoupila a která to dítě chce.

• Citovat
  • Upravit
16908
11.8.13 09:44
@Judita0001 píše:
Zdravím všechny, já byla na inseminaci teď ve středu, vím, že test si dělat můžu nejdříve po 10-ti dnech od ní, protože jinak by mohl být pozitivní z té směsi co se dává ke spermiím, ale upřímně mám už jich několik nakoupených a doufám, že to klapne. Ale nechápu opravdu dotaz slečny či paní - snad se na všechno zeptala doktora!!! Jako každá z nás, která tu inseminaci postoupila a která to dítě chce.

ježiš z jaké směsi co se dává ke spermií? :roll: snad z pregnylu nebo ovitrelle co jsi si píchla před tím, ne? já fakt koukám, co kdo ještě napíše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí