Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,zdravím všechný připojene i nepřipojene a všechny co mě budou číst jsem zde uplně nova dneska jsem se zaregistrovala a chtěla bych poradít ja jsem 19 a 21 unora podstoupila inseminaci v gyncentru v ostravě dostala jsem untrogestan na zavadění 3×denně jednu tabletku ted ve středu to bude 14 dní co jsem to dobrala ten untroš doktor mi řekl pokud se to nepovede dostanete po dobraní untroše MS jenom že dneska je to 12 dní a MS nikde nic na sobě tak zavažneho nepozorují jen mě strašně boli prsa přes den když nemam podprsenku nebot když si ji oblekam tak boli a když si ji mam večer sundat tak nemam ani odvahu jak mě ti prsa boli nejradějí bych spala sní jenom že to nejde jelikož mě tlačí a taky co na sobě pozorují svědí mě od hlavy až k patě cele tělo a přitom žadne vyražky ani ani kopřivku nemam a co nejvice prsa cele kolem bradavek a nebo mezí prsy a pod a tak 4 dny po inseminaci jsem začala trpět zacpou kterou jsem nikdy netrpěla nevíte nahodou některa mi poradít zda se muže jednat o těhotenství nebo jsou to PMS přiznaky děkují za odpověd rosa ![]()
Promiň a to sis nedělala těhotenský test? 12 dní od dobrání utrouše vypadá na těhotenství…
co třeba test? Jinak ten utrogestan bych nevysazovala, pokud vím, dává se i na udržení těhotnství, takže dokud nění výsledek z krve negativní, tak bych ho nechala, zkušenosti nemám, jen píšu, co jsem vyčetla od jiných.
Teď jsem byla v laborce jako samoplátce na odběru krve na prolaktin a úplně v pohodě, zaplatila jsem na místě, nepotřebovala jsem žádanku od dr, všichni byli milý, takže já být tebou jdu na krev.
aha, tys ho už dobrala, blbě čtu
No pokud jsi to nedostala do teď, tak proč netestíš? to by už bylo určitě vidět i na klasickém počurávacím testu ![]()
Testni a uvidíš ![]()
TADY je velice podobná diskuze, jen se zakladatelka už neozvala ![]()
Suvi - myslíš na to na co já?
Nechci se teda nikoho dotknout ![]()
Chmmm, nechci předem nikoho odsuzovat, pokud se jedná o osobu méně počítačově zdatnou, ale že by zapomněla na profil na těchto stránkách, kde má 57 příspěvků a prezentovala se teď jako úplně nová? to se mi moc nepozdává.
Hele taky se mi nechce verit, ze by si nejaka neplodka po inseminaci ani neudelala test - vzdyt jsme si jich vzdycky delaly 5 jeste do terminu MS - ona si ho nejspis udelala, byl negativni a zapomela nam to napsat - ze jo?
já jen tam mimo téma…bude to ta stejná osoba…už podle zvoleného nicku
to by byla k..a náhoda, tak podobný nick a dotaz ![]()
Ja teda nevim o koho jde, ale carky a tecky za vetama by neuskodily. Hrozny tohle.
**Nějak nechápu proč některé osoby baví dělat si prd..z lidí,kteří jsou tu od toho,aby si navzájem pomáhali
**