Pozor na levné testy

8297
12.3.10 20:44

Pozor na levne testy

Ahoj,
chtela bych varovat vsechny snazici se, ktere maji tendence zkoumat tehotenske testy pod lupou na prudkem svetle, jestli tam nahodou neni nejaky duch.

Koupila jsem si na levnetesty.cz tehotenske testy (obycejne prouzky), bohuzel na zkoumani duchu jsou uplne na prd, protoze hazi duchy vsechny :cert:

Dokonce jsem delala pokus s cistou vodou a i tam byl duch, sice temer neviditelny, ale byl tam. :zed:

Takze jsem fakt „usetrila“. Samozrejme pro ty, co testuji az kdyz maji mesic zpozdeni, jsou zrejme dostacujici.

Nejpitomnejsi na tom je, ze nejsou zas o tolik levnejsi jak mamatesty, ktere jsou mnohem spolehlivejsi a duch na mamatestu ma nejakou vahu, kdezto tady je to jen misto, kde se ma zobrazit opravdova carka.

Pokud me mate za pako, ze zkoumam test a hledam duchy, prosim, nepiste mi to. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30308
12.3.10 20:50

čičinko, aspoň víme na čem jsme. Až to bude aktuální jdu do mamatestu, na ten slyším jen samou chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.3.10 21:03

cicinko…joooojooo u levnejch testu je to jen rozpita barva…fakt ho ma slabe pozitivni i chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.3.10 21:09

Grrr, ja jsem fakt naprdnuta, jsem si jich koupila (o muj boze, nechci to ani psat) 30 kousku, vytestila jsem jich zatim 10, co s tim jako mam delat? :roll: (pouze recnicka otazka)

:zed: :zed: :zed:

No nic, zpet k mamatestum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.3.10 21:14

nooo hele a tak si je schovej az budes fakt vedet,ze jsi tehu a pak na nich ta carka pekne tmavne…ale na duchy to fakt neni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.3.10 21:22

A v kolikatem tt uz je hezky tmava?

Premyslim, kolik deti si budu muset porodit, abych to vypouzivala, kdyz na tom nejdou zkoumat duchove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.3.10 21:30

heleee cicinko…velka rodina je super neee :lol: :mrgreen:
nesmutni jsou vetsi prusery nez blbe testy…hlavne aby nezustalo u duchu a bylo brzo i to malinke sladke miminko :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.3.10 21:33

Čičinko, zrovna jsem na tebe myslela, jak jsem kdysi četla v diskuzi o tetce, že se začínáte snažit, neboť nás to taky tak za dva měsíce čeká. Mmch už přišla? Jestli to je moc debilní otázka, tak se omlouvám a neodpovídej :oops:
Díky za info, s mojí vrozenou lakomostí bych taky v budoucnu mohla naletět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.3.10 21:53

Gino, nedorazila, svina jedna :roll: Takze nekojim, netetkuju, ted chci zkusit darovat vejce, kdyz zrovna ani nekojim, ani nejsem tehotna, ale nevim, zda me budou bez prirozene beziciho cyklu chtit, to budu vedet ve ctvrtek.
A debilni dotaz to neni, protoze ja kdyz te vidim v nejake diskuzi, tak honem koukam, jestli uz ti nebezi druhy metrik :wink:

Bendiku, velka rodina jo, ale testovani, kdyz uz clovek tusi, ze je to tam, to neni ta prava sranda, nejlepsi jsou duchove na testech po hodine vytazenych z kose :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
12.3.10 21:57

Čiči- a vy už zadělávate na další? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.3.10 22:04

Betty, no moc se nepretrhnem, ale da se rict, ze uz jo. :mrgreen: nechranime se od Matyskovych 6m :-? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
12.3.10 22:06

Aha… :-D tak to by mohlo klapnout…jsem zvědavá, jestli i já ukecám časem Bobana.. :-?

Tak držím pěsti a doporučuji mamatest :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.3.10 22:09

Ja bych nejradeji clearblue, jenze ten je desetinasobne drahy.

A kdy zacnes ukecavat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
12.3.10 22:15

No vidíš, to ty jsi vlastně vytáhla clearblue po půl hodině a bylo tam + viď? Tenkrát jsem to udělala stejně a malej je v metříku :-D

No začnu později, chtěla bych tak 2,5 roku rozestup..ale 2 děti chci rozhodně!! Horší je, že Bobanovo bude třetí, proto to ukecávání.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.3.10 22:18

holky ja kupovala naposledy testy tady: http://www.ovulacnytest.sk/forum.php?…
a byla jsem moc spokojena…no nevim…jen muj nazor…cena je dobra a posilaj desne rychle…
Ja bych ty drahy snad ani nemohla kupovat mam desnou spotrebu :lol: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí