Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pokud bereš antikoncepci a testy jsou negativní, byla bych v klidu. ![]()
Ahoj, nepochytila jsem - máš zpoždění MS? Holky tady docela doporučují mamatest jako nejspolehlivější, tak možná zkus tohle
Jinak nejjistější je asi jít na krev, tam ti to řeknou přímo odborníci. My tady budeme jen hádat … ale jinak - možné je vše ![]()
mám 8 dní po MS, spíše mi jde o ty „příznaky“ ale možná to je jen tím stresem okolo toho ![]()
*mám 8 dní po MS, spíše mi jde o ty „příznaky“, které jsou asi jen ze stresu…hrozně se bojím
když se tak bojíš, zajdi k doktorovi na krev,ale pokud bereš prášky, měla jsi všechny testy negativní a jsi po menzes, tak to na těhotenství opravdu nevypadá..... ![]()
Ahojky.No myslím,že můžeš být v klidu.
Pokud bereš HA pravidelně a MS proběhla normálně,tak bych se nestresovala.Může to být třeba nerovnováha hormonů..pro klid v duši si můžeš zajít k dr. ![]()
klíííd těhotná nejsi a hotovo ![]()
ale s těmi „příznaky“ bych si zašla k dr., pokud to nepřejde, at nezanedbáš nějaký zdravotní problém.
Vidím, že těhotenství by se ti ted opravdu nehodilo (nevhodný tatínek?
) - tak snad ty příznaky jsou fakt jen vymyšlené a neznamenají nějaký rozhozený hormony - pak by stálo zato zamyslelt se nad tou antiko, jestl iti to nezačala dělat ona - případně ji vyměnit
ale to by určitě doporučil dr.
no spíš nevhodný věk (17) a do toho přišla máma s tim že četla dva články nezávazně za sebou že holka otehotněla i přes prášky a já mám od tý doby strach…
A jak dlouho vlastně HA bereš?Mě bylo pár měsíců blbě než jsem si na HA zvykla.Ale co si pamatuji tak prsa se mi zvětšovaly vždycky ![]()
právě že dlouho, nikdy mi nic nebylo…teda dlouho, od června 2009
Podle mě jsi si to vsugerovla po těch článích o otěhotnění přes antikoncepci. Buď v klidu, většinou se ukáže, že dotyčná nezobala moc pravidelně a tak došlo k selhání. Pokud bereš opravdu poctivě tak je to velmi velmi málo pravděpodobné ![]()
No i tak se může stát,že je ti prostě někdy špatně
.Co nás ve škole učili,tak sice je možný otěhotnět i přes HA,ale prý je MS úplně jiná.Buď v klidu,co já se naplašila,že jsem těhotná (i přes HA),testy si dělala.Příznaky jsem taky měla
.Ale leda tak vsugerovaný
.Neboj,bude to OK.
Myslim, ze test na autosugesci by ti ukazal pozitivitu, ale tehotensky nee ![]()
Hezky se uklidni, muzes jit do laborky na krev, staci rict test na hcg jako samoplatce a neboj, budou vedet. Treba se uklidnis, az uvids cerne na bile, ze tam nic neni.
Neznám nikoho, kdo by otěhotněl a bral HA tak jak se má. Ha jsem brala asi 10 let a poslední rok jsem braní antikoncepce docela flákala, to už by mi případné těhu nevadilo a stejně jsem otěhotněla až po vysazení. Takže klid, spíš jsi se akorát tak vynervovala
. Pro jistotu si zajdi do laboratoře na test z krve, asi za hodinu to budeš vědět, stojí to kolem 70 Kč. Pokud ti příznaky nevymizí, dojdi si k dr, aby jsi náhodou něco nezanedbala. Držím palce ať je všechno tak jak má ![]()
Dobrý den. Potřebovala bych pomoct, nebo spíš uklidnit. Mám křeče a bolesti v podbřišku, poslední dobou je mi špatně od žaludku (ráno více, v průběhu dne méně). Dokonce mám i pocit že mě bolí prsa a zvětšují se) Mám strach že jsem těhotná. Beru pravidelně antikoncepci Lindynette 20, nezvracela jsem, neměla jsem průjem, prášky beru opravud pravidelně. Jsem tak vystresovaná že jsem si udělala i těhotenský test (více-po dvou dnech další). A věechny byly negativní. Je možné abych byla těhotná? (byl by to docela průšvih, ale uklidňuji se tím, že všechny příznaky mám vsugerované)