Mám strach, že jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
29.12.15 11:39

Dukaz 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
29.12.15 11:40

A taky si myslím, že už se mužu odtajnit, že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
29.12.15 11:41

@Terulli no to je víc než pozitivní, po tolika dnech zpoždění je to jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
29.12.15 12:29

@Terulli jak zavidim!! Krasne pozitivní.. Tak se hlavně nestresuj zbytečnými otázkami a uzivej si těhotenství jak jen to jde :palec: hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
30.12.15 21:36

@Markéta80 @zuzka131313
Tak dr potvrdila, 5+4tt.. pořád mi to nějak nedochází 8o :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
30.12.15 21:43

@Terulli, už bylo :srdce: :lol: :lol:, já u nejmladší nevěřila až do utz. Fakt překvápko, doktorka věděla že bez hormonů neotěhotnim tak prý asi porucha cyklu, těhotná nejsem ale že mrkne na utz když jsme tam měla před 2m cystu a najednou ticho a prý že neví jak je to možné ale je tam gestační a žloutkový váček :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
30.12.15 23:46

@Markéta80 Jestli se ptáš na srdíčko tak na to je prý ještě brzy, šilhala do toho ale vidět zatím nebylo :D mě to furt nedocvaklo nějak, ale už vybírám kočárek :zed: :D u mě je to taky z pr** klika, přítel jezdí často pryč pracovně, v poslední době byl doma jen 2 víkendy do měsíce, já měla 2 měsíce zpátky cystu takže cyklus totálně rozházený a i přes to jsme se trefili a prcek se přihlásil o slovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
30.12.15 23:58

@Terulli jo srdíčko bude příště :palec:, to my měli sex často no ale vždy jsme se o dítě snažili hodně dlouho a bez hormonů to nešlo takže jsme na těhu test koukala jak blázen a ještě si říkala že je asi nějaký špatný, těhotná přeci být nemůžu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
31.12.15 00:02

Předtím jste se nadřeli a tedˇ to najednou šlo bez řečí vidˇ? :D No já udělala ty dva testy najednou, jako postý jsem je opět odložila stranou, otočila se k umyvadlu, po chvíli zpátky a podlomily se mi kolena, doslova :D ta dálnice :) takže chápu správně že čekáte taky srpňátko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
31.12.15 00:04

@Markéta80

@Terulli píše:
Předtím jste se nadřeli a tedˇ to najednou šlo bez řečí vidˇ? :D No já udělala ty dva testy najednou, jako postý jsem je opět odložila stranou, otočila se k umyvadlu, po chvíli zpátky a podlomily se mi kolena, doslova :D ta dálnice :) takže chápu správně že čekáte taky srpňátko? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
31.12.15 00:30

@Terulli ne ten náš zázrak mam v ikonce, rodila jsem předčasně v květnu 2012 :mrgreen:, já udělala test a jen jsem test vyndala už se rýsovala 2 čárka :mrgreen:, testla jsme 5 den zpoždění, ještě jsme nadávala že už to mam zase rozhozený. malá je silný jedinec, v 8t šílený krvácení takže ležení víc jak do 20tt a malá vše zvládla i když dle doktorů bez šance, no vypadá zdravě, až moc :mrgreen: :mrgreen:, no jo takový zázrak. manžel říká světlo našich životů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 04:50

Bojím se, že jsem těhotná

Dobrý den je mi 16 let a měla jsem s přítelem před 6 dny pohlavní styk. Už 6 měsíc beru antikoncepci Maitalon. Můj přítel se do mě ejakuloval. To by nevadilo, ale byl to můj 6 den menstruace. Stává se mi často, že menstruaci dostávám později, tím pádem mám 5 den ale už si musím vzít tabletku antikoncepce. Antikoncepci jsem měla 2 den, ale měla jsem slabý výtok menstruace i po sexu. Začla jsem mít strach, protože je to dnes 6 den a už od 1 dne mě bolí celé břicho mám zácpu a křece, ale poslední nejspíš 3 dny mě bolí šíleně prsa, přijde mi, že jsou i větši, ale spíše bolí. Chci se zeptat jestli je možnost, že jsem těhotná. Mám z toho celkem strach, protože být nechci a z hlediska mého věku ani nemůžu. Předem děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
1093
1.12.20 12:02

Jestliže bereš pilulky podle předpisu a neužívala jsi léky, které účinnost antikoncepce snižují, tak z otěhotnění nemusíš mít strach a můžeš můžeš vést intimní život pravidelně a naplno bez nějakého omezování. Jsi spolehlivě chráněná trvale, i ve dnech, kdy krvácíš – není to skutečná menstruace. Tvoje potíže mají jinou příčinu. Selhat může každá antikoncepce, ale otěhotnění po 6 dnech bys nepoznala. Pokud máš strach, počkej několik dnů a nejdříve po 14 dnech od styku si udělej test. Budeš vědět, jak na tom jsi, a možnost miniinterrupce nepromeškáš, kdyby byla zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.20 14:05

@Lemrucha Děkuji moc za odpověď. Teď se cítím hned klidnější.

• Citovat
  • Upravit
2.12.20 18:49

Dobrý den, už druhý měsíc po nechráněném styku mám nějaké problémy většinou všechny značí těhotenství jako je nadýmání, tuhnutí v podbřišku, bolesti prsou ( ty už přešli) silný výtok bez pálení, bolest zad, píchání v podbřišku, únava že po probuzení jsem byla unavená jakobych celou noc nespala, nově chutě a hlad, jebáky a s nimi i pocity na zvracení převážně k večeru. Na gynekologii jsem byla ještě před očekávanou MS a po očekávané MS (spíše špinění) se na těhotenském testu objevila i druhá méně výrazná čárka po té na kontrolním testu od jiné značky už byla jen čistě jedna při dnešní kontrole u doktorky odběr moči pro podezření zánětu močových cest ale žádné příznaky zánětu nemám plus když mi přítel omylem sedl na podbřišek vyjekla sem a pocítila nesmírnou bolest to asi jen tak normální není mohla bych poprosit o radu? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí