Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Udelej si test v pondeli to uz bude 14 dni takze to bude jistota. pokud bude negativni tak je skoro jiste ze tehotna nebudes a az pak zajdi na gynekologii. pokud ti uz bylo 15 muzes tam jit i sama.
Příspěvek upraven 25.09.12 v 09:09
aspon že tak.. dobře děkuju.. no co myslíte ? jsem v tom nebo ne?
takovy stres jsem nikdy jeste nemela.. achjo ![]()
dobre dekuju.. v pondeli mam prijimacky.. nesmim byt ve stresu
dobre dobre, dekuju vam za rady.. ikdyz me to moc neuklidnilo.. znate ten pocit jak se clovek boji atd ![]()
Myslim ze spis tehotna nebudes. navic pokud mas takove cykly jak pises ![]()
Příspěvek upraven 25.09.12 v 09:09
no mam je jak kdy.. jednou je mam 27, pak 20, pak treba mam pauzu.. pak jsou 3 uááááá
uplne me to depta…
A kdy jsi naposledy mela menstruaci a kdy ji ted priblizne mas dostat? to taky dost napovi
Příspěvek upraven 25.09.12 v 09:10
naposledy jsem ji mela 20 unora nejak kolem toho dvacateho.. a do ted ji nemam.. a spala jsem snim poprve v breznu a podruhe v dubnu.. tak co si pod tim mam myslet?:(
Vypada to spis na poruchu cyklu ale kdo vi. v pondeli si udelej test a uvidis.snad bude negativni
@martina.se píše:
To chce řešit hned, pokud si nejsi jistá.. Nech si napsat prášky a budeš mít po starostech, vyjdou Tě levněji jak postinor.
S tím nesouhlasím. Postinor stojí sice 500 ale k nehodě dojde tak jednou za rok takže postinor je rozhodně levnější a hlavně míň huntuje zdraví. Lepší jedna koňská dávka hormonů jednou za uherák než každý den baštit menší množství hormonů x let.
doufejme že bude negativní
protože opravdu zadny priznak nemam.. a ani jsem necitila ze by mi praskla blana.. a nekrvacela jsem vubec nic.. takze mi to prijde zahadou..no doufejme ze to bude ok..zajdu na tu gyndu potom..domluvim se na prasky..a uvidime no co bude dal… jinak dekuju vsem
Pak dej vedet jak dopadlo testovan. drzim palce ![]()
ano … dam hned vedet .. dekuju moc! jsem tak vydeptana ze si ten test koupim zitra pro jistotu.. a vpondeli taky pro jistotu .. ://
takze .. vsechny me dalsi pokusy budu informovat ![]()
Na prášcích se nedomlouvej. Kdybyste používali kondom jak se píše v letáku - tj nechat špičku kondomu volnou a přidržovat ho při styku tak by neselhal. Být tebopu tak si nejdřív projdu internet - je plný žen které po vysazení hormonální antikoncepce měly problém s otěhotněním, problémy s pletí, problémy s cyklem, vypadávaly jim vlasy apod. To, že to berou všichni ještě neznamená že to neškodí. Navíc prášky chrání pouze proti početí ale nechrání proti nemocem takže se stejně kondomu nevyhneš - takže budeš mít výdaje jak za prášky tak za kondom. Není nic trapnějšího než jíst prášky a myslet si že jsem chráněná před vším a nakonec skončit s HIV. Mně kondom selhal jen jednou v životě a to kvůli špatné manipulaci.
@Lynette píše:
S tím nesouhlasím. Postinor stojí sice 500 ale k nehodě dojde tak jednou za rok takže postinor je rozhodně levnější a hlavně míň huntuje zdraví. Lepší jedna koňská dávka hormonů jednou za uherák než každý den baštit menší množství hormonů x let.
TO rozhodně, ale pro nezkušené bych řekla, že je HA mnohem lepší variantou, než spoléhat na kondom a každý měsíc se klepat, jestli se něco nestalo…