Mám strach, že jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zouzyn589
17.4.12 10:02

je mnoho rad..ale ja nevim co mam udelat.. prasky by byly pro me lepsi a nerikam ze bych si nevzla akondom.. ja bych byla radsi pro 1000000% ochranu:D achjo. uvidime podle testu..

• Citovat
  • Upravit
8996
17.4.12 10:02
@martina.se píše:
TO rozhodně, ale pro nezkušené bych řekla, že je HA mnohem lepší variantou, než spoléhat na kondom a každý měsíc se klepat, jestli se něco nestalo…

Myslím si že si stačí přečíst příbalový leták u kondomů a neselže. Účinnost kondomu a hormonální antikoncepce je relativní - v mém okolí dvě ženy otěhotněly přestože braly hormonální antikoncepci, aležádná neotěhotněla kvůli selhání kondomu. A proč? Protože když kondom selže, tak se na to přijde hned a jde se pro postinor zatímco když selže hormonální antikoncepce zjistí se to až po prvním měsíci těhotenství a jde se na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zouzyn589
17.4.12 10:04

no pokud jsem v tom tak na potrat jdu na 10000%…ale neverim tomu.. mam strach z toho ze :/ ale dyt to bych se citila ijnak.. to bych citila i v sobe … ale nci :(( sakra kramy prijdte uzzzz !! :(

• Citovat
  • Upravit
8996
17.4.12 10:08
@Zouzyn589 píše:
je mnoho rad..ale ja nevim co mam udelat.. prasky by byly pro me lepsi a nerikam ze bych si nevzla akondom.. ja bych byla radsi pro 1000000% ochranu:D achjo. uvidime podle testu..

Ty bys měla jít hlavně na gyndu kvůli tomu že máš nepravidelný cyklus. A pokud tě tak strašně děsí selhání kondomu, tak je něco špatně. Sex bys měla mít vždy jen s tím klukem, se kterým by sis dokázala představit mít dítě. A žádná 100% ochrana při sexu neexistuje. Pokud prostě dítě za žádnou cenu nechceš, tak sex zatím neměj. Něco jiného je mít sex s tím, že dítě by se nějak zvládlo ale vůbec se ti to teď nehodí tak používáš antikoncepci, s tím, že když selže dítě si necháš. A něco jiného je dítě v žádném případě nechtít a přitom souložit což je přesně to, co k dítěti vede antikoncepce neantikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
17.4.12 10:09

Nemyslím, že bys byla těhotná. Já mám cyklus jako ty předtím než jsem brala HA. Později jsem měla spíš problémy s otěhotněním (anovulace) než že bych lehce otěhotněla. Měla bys ve tvém věku začít brát antikoncepci - spraví ti to cyklus a nebudeš riskovat nechtěné těhotenství. Pilulka po je vhodná na nehody, kdy se něco stalo opravdu nechtěně - jako dlouhodobou ochranu to nevidím.

Bude to pro tebe zkušenost, aby sis dávala větší pozor na to, co děláš a na důsledky. V každém případě zajdi k doktorovi pro klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.4.12 10:13
@Zouzyn589 píše:

Taková ochrana je jediná, nesexovat. Ani sterilizace není na 100 %, riziko je vždycky, ale s některýma metodama antiko naprosto minimální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zouzyn589
17.4.12 10:17

vyckam na vysledky testu…a pak zavolam do ordinace a necham se objednat a uvidime.. pujdu do te antikoncepce.. atd.. ano.. budu si davat veliky pozor ted se jen modlit at v tom nejsem .. prosim prosim :( :andel:

• Citovat
  • Upravit
213
17.4.12 10:18
@Zouzyn589 píše:
no pokud jsem v tom tak na potrat jdu na 10000%…ale neverim tomu.. mam strach z toho ze :/ ale dyt to bych se citila ijnak.. to bych citila i v sobe … ale nci :(( sakra kramy prijdte uzzzz !! :(

Hele, proč nezajdeš k doktorovi? Vylíčíš mu to a případně ti veme krev - z toho se pozná, jestli jsi těhotná či ne. Výjde ti výsledek dřív a správněji než z testů. Rovnou můžeš popřípadě léčit nepravidelný cyklus. Dřív ti to možná nevadilo, když se semtam nedostane menstruace, ale na později by to mohl být větší problém až budeš chtít mít dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
17.4.12 10:19

Jak mluvit do dubu. Jdi si do antikoncepce když chceš, ale pak tady za 15 let až ti bude 30 nebreč že nemůžeš otěhotnět, že jsi skoro plešatá a máš pleť jak puberťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zouzyn589
17.4.12 10:20

no.. k doktorovi zajdu az po testech. to budu mit snad mensi stres.. zitra se vse dozvim..

• Citovat
  • Upravit
Zouzyn589
17.4.12 10:21
@Lynette píše:
Jak mluvit do dubu. Jdi si do antikoncepce když chceš, ale pak tady za 15 let až ti bude 30 nebreč že nemůžeš otěhotnět, že jsi skoro plešatá a máš pleť jak puberťák.

no tak to uz bude muj problem..

• Citovat
  • Upravit
15404
17.4.12 10:21
@Lynette píše:

Já jsem otěhotněla bez problémů po antiku, plešatá rozhodně nejsem a pleť mám super. Takže nepytlíkovat prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
17.4.12 10:22
@Lynette píše:

Tak toho bych se nebála.Víš kolik dívek a žen otěhotní i přes používání antikoncepce?Spíše aby tady pak nepsala článek otěhotněla jsem přes HA.Jak jsou tady o tom diskuze.

• Citovat
  • Upravit
16837
17.4.12 10:23

Testik ale udelej az 14 dni od styku driv to moc nema smysl. Po 14 ti dnech uz to bude jistota

Příspěvek upraven 25.09.12 v 09:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
17.4.12 10:25
@rhiannon píše:
Já jsem otěhotněla bez problémů po antiku, plešatá rozhodně nejsem a pleť mám super. Takže nepytlíkovat prosím.

Ano jsou taky kuřáci kteří kouří dvě krabičky denně 20 let a rakovinu nemají, to ale není důvod proč začít kouřit a rakoviny plic se nebát. Hormonální antikoncepce škodí a to, že někdo na sobě nic nepozoruje a žádné problémy nemá neznamená že to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí