Mám strach, že jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zouzyn589
17.4.12 09:09

Prosím o radu :(

Dobrý den, je mi 15 let a mám kluka 2 měsíce.. spala jsem sním dohromady 2×. Jak jsme spolu spali poprvé, vůbec jsem nekrvácela a ze začátku mě to trošičku bolelo, ae nebyla jsem na to připravená, byla jsem dá se říct ve stresu..a ani on si s tím jak kdyby dá se říct nevěděl rady..že třeba se párkrát nestrefil apod. Já se neudělala on se udělal, ale do KONDOMU..ale jestli kondom selhal to vůbec netuším :/ menstruaci mívám každý měsíc jak se ji zachce.. jednou ji mám dvacátého atd..někdy ji třeba 3 měsíce nemám někdy třeba půl roku atd..jak jsme spali spolu podruhé udělal se ale KONDOM selhal .. :/ stále nemám menstruaci.. a žádné příznaky na sobě nevidím, zaprvé vůbec jsem necítila jestli mi panenská blána praskla.. nekrvácela jsem.ráno žádné nevolnosti nemám..prsa mě nebolí, prostě žádný příznak těhotenství co jsem se dočetla na internetu nemám :( pro jistotu si koupím babytest. mam sileny strach to rict rodicum.. nejhorsi je, ze od meho kluka rodice jsou verici takze si to musime nechat pro sebe a jestli uz potrat oni se to nesmi dozvedet :( achjo, co si o tom mam myslet ???? :(( kdyztak muzete odepsat na email - ***@seznam.cz dekuju

• Citovat
  • Upravit
13119
17.4.12 09:13

holka, k tomu ti řeknu jediné - pokud selže kondom, tak musíte do nejbližší lékárny a koupit pilulku po. dneska na ní stačí jen občanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zouzyn589
17.4.12 09:16

a jakoupak pilulku???? a kolik stoji ? ja jeste antikoncepci nemam :(

• Citovat
  • Upravit
15404
17.4.12 09:19
@Zouzyn589 píše:
a jakoupak pilulku???? a kolik stoji ? ja jeste antikoncepci nemam :(

Postinor, stojí přes 550 Kč, 2 tablety.Nutno užít do 72 hodin po styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.4.12 09:21

Ahoj, ten postinor byl tuším 72 hodin po max. Spíš bych si být Tebou nechala napsat pilulky, zvlášť pokud nemáte zkušenosti. Budeš mít jistotu. Jinak si udělat test, ten napoví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zouzyn589
17.4.12 09:21

no takže čas jsem uz promarnila :( ale dekuju..pro priste uz vim..

• Citovat
  • Upravit
Zouzyn589
17.4.12 09:23

ano zajdu na gynekologii.. ale mám strasny strach.. na sobe zadne zmeny neviidm jsem porad stejna.. menstruaci mam jak se ji zachce..nekrvacela jsem, necitila jsem prasknuti blany.. proste je mi to zahadou:( zkousela jsem i samovolny potrat pro jistotu :/

• Citovat
  • Upravit
16837

Myslim ze se to musi vzit do 72 hodin nejpozdeji.ale i tak si myslim ze sance na otehotneni je velmi mala

Příspěvek upraven 25.09.12 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@Zouzyn589 píše:
no takže čas jsem uz promarnila :( ale dekuju..pro priste uz vim..

Pro příště se snaž takových věcí spíš vyvarovat, Postinor je příšerná s*ačka, co ti rozhodí komplet celé tělo a cyklus. Nech si napsat antiko a při té příležitosti tě doktor vyšetří a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

To chce řešit hned, pokud si nejsi jistá.. Nech si napsat prášky a budeš mít po starostech, vyjdou Tě levněji jak postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.4.12 09:24
@Zouzyn589 píše:
ano zajdu na gynekologii.. ale mám strasny strach.. na sobe zadne zmeny neviidm jsem porad stejna.. menstruaci mam jak se ji zachce..nekrvacela jsem, necitila jsem prasknuti blany.. proste je mi to zahadou:( zkousela jsem i samovolny potrat pro jistotu :/

Hele, Ty samovolný potrate.. timhle tu lidi akorát rozčílíš, mě taky.. Když to neumíš, tak to nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
17.4.12 09:24

A kdy byl posledni styk?

Příspěvek upraven 25.09.12 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zouzyn589
17.4.12 09:26

ano ano.. lepší prášky ikdyž antikoncepce taky může někdy selhat ale je to pořád 100% ochrana než kondom..jinak děkuju za rady..no mam strach :( koupim si prvne babytest..a myslite, ze muzu jit na gyndu sama a nebo prvne s mamkou? 15 uz mi je

• Citovat
  • Upravit
Zouzyn589
17.4.12 09:27

minulý týden v pondělí :(

• Citovat
  • Upravit
72725
17.4.12 09:28

V 15ti můžeš jít už sama, ale tušim, že ten nový zákon pro nezletilce je tak nastavený, že musíš mít souhlas rodiče. Nejjednodužší je zavolat do ordinace a přímo se zeptat, jestli můžeš přijít sama, tam Ti to řeknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí