Mám strach, že jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
23.4.12 17:05
@Barunos píše:
take Mam problem, jeden den jsem Mela nechraneny styk a nejsem si Tak uplne jista zda To muj partner stihl. Jsem velice nervozni. Je To 3ti den po a Mela jsem dostat PRA a Nedostala jsem ji. Nevim Jak dlouho Mam vydrzet nez si udelam test. Je pravde podobne ze bych mohla Otehotnet? Diky

Proč sis nekoupila postinor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
badgirl
20.11.14 06:24

Já otěhotněla přes antikoncepci Cilest a to jsem to brala pravidelně

• Citovat
  • Upravit
2057
6.12.14 14:18

Mam strach

Mela jsem pohlavni styk s klukem, se kterym jsem pouzivala Pharmatex cipky nebo jak tomi mam rikat. Antikoncepci nepouzivam tak proto ty cipky. Jsou jen 3% pravdepodobnosti, ze zena otehotni.
No a bohuzel se bojim, ze jsem mezi tema 3%.
Nedostala jsem od te doby mensttuaci. Mam spozdeni 10 dni a dneska rano jsem zacala spinit. Prvne bez krve a pred chvili se objevila i krev, ale uuuuplne minimalni. Takhle slabou menstrauci(pokud to je) ksem nikdy nemela
V pondeli si chci udelat test, ale hrozne se bojim.
Miminko bych si bohuzel nemohla zatim nechat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
6.12.14 14:19
@Rhenaya píše:
Mela jsem pohlavni styk s klukem, se kterym jsem pouzivala Pharmatex cipky nebo jak tomi mam rikat. Antikoncepci nepouzivam tak proto ty cipky. Jsou jen 3% pravdepodobnosti, ze zena otehotni.
No a bohuzel se bojim, ze jsem mezi tema 3%.
Nedostala jsem od te doby mensttuaci. Mam spozdeni 10 dni a dneska rano jsem zacala spinit. Prvne bez krve a pred chvili se objevila i krev, ale uuuuplne minimalni. Takhle slabou menstrauci(pokud to je) ksem nikdy nemela
V pondeli si chci udelat test, ale hrozne se bojim.
Miminko bych si bohuzel nemohla zatim nechat :(

No tak si udělej ten test. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
6.12.14 14:21

@Rhenaya A co čekáš, že ti tady kdo napíše. Udělej si test no. Podle mě těhotná nejsi ale na 100% ti to tady nikdo nepoví. Řeš problémy až nastanou - dokud nedžíš pozitivní těhotenský test v ruce tak není třeba plašit. A příště používej kondom - u toho alespoň poznáš, když selže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
6.12.14 14:27

I ty 3% jsou hodně to mi věř… potrat není jako jít do kina…
držím palce ;)

• Citovat
  • Upravit
2057
6.12.14 14:30

Jen mam strach. Tak jsem se sverila. Nic vic. V pondeli si budu delat test :) tak pak napisu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
6.12.14 14:39

Myslím si, ze to bude ok, ale vědet to samosrejme nemuzu, příště raději ještě kondom k tomu, nebo HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
6.12.14 14:48

Dekuju a omlouvam se jestli vam nejak muj prispevek vadil :) nemyslela jsem to zle. Ken jsem asi jen potrebovala utesit, ze se nic nedeje. Protoze jsem se bala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
6.12.14 15:07

Treba se ti behem vikendu MS rozjede a nebudes muset testovat. psychika dela divy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
6.12.14 15:15

@Rhenaya uvidíš budu držet palce a neboj vždy se to dá nějak vyřešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.14 15:34

Není lepší test udělat hned ať máš jistotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.15 17:18

Oživuji diskuzi, anonym prosím.. Musím se už někde svěřit. Už nějakou dobu (cca 2 týdny) mám nutkavý pocit udělat si těhu test, přestože nemám zpoždění, jen prostě hlodá červíček v hlavě, je to až nezvykle silný pocit a já se toho nemužu zbavit :/ Podotýkám, antikoncepci neužívám - ze zdrav. duvodu nesmím, sice se snažíme dávat si pozor, ale znáte to.. Mám ale veliký strach, že test bude pozitivní a lékařka následně potvrdí. Když to vezmu kolem a kolem tak nevím v čem vidím problém, s přítelem jsme 2 roky, mě je 22, přítelovi 26, o miminko by jsme se určitě finančně postarali, bydlení není problém - budeme se stěhovat do většího. Špunta určitě plánujeme, ale asi až o něco déle. Napadá mě ale asi tísíc otázek co by kdyby… Neopustí nás? Nebude nás okolí odsuzovat? Zvládneme to? Bude ten drobeček zdravej? Není to brzy? Neměla by být nejdřív svatba? A co na to kamarádky co se snaží o mimčo a nedaří se? a tak dále.. Potřebovala jsem se malinko svěřit :) Nedá se nic dělat, abych věděla víc, vyrážím koupit test, ráno udělám a dám vědět co jsem na tam objevila! :)
Strašpytelka :zed:

• Citovat
  • Upravit
786
14.12.15 17:25

Buď v klidu… :) dělat si test pokud nemáš zpoždění je blbost. Vyckej do MS a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
14.12.15 17:25

No, tak odkládáním se to stejně nevyřeší, tak šup do testování ;). A co byste to nezvládli, zvládli jiní, zvládnete taky. Brzo není a miminko bude určitě zdravé :hug: A mimochodem, já taky nejsem vdaná a teď čekám druhé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí