Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky prosim o vas nazor nebo kdo zvas byl ve stejne situaci.posledni menstruaci jsem mela 1.2.2010 kolem 8 jsme zkouseli a pak taky kolem 13.2. menstruace uz urcite mela dorazit.testy jsem zkousela ale porad nic neni uz pozde??dnes jsem merila BT a byla 37.4 co si o tom myslite.proc test neukazuje nic???
A od toho 13.2 jste spolu už nespali? Jestli jo mohla si otěhotnět později a hcg nemusí být tak vysoko aby ho test rozeznal. Počkala bych do pondělí a zavolala na gyndu, popřípadě bych se dnes objednala s tím, že pokud to do pondělí dostaneš tak zavoláš a omluvíš se. Já jsem si dělala taky test a vyšel negativní a pak asi za týden a byl pozitvní slabounce a na gyndě mi to potvrdili, že jsem těhotná z krve, tam je to vidět líp.
nene nespali protoze jsem odjela na mensi dovolenou do ceske republiky.mozna to je jen zpozdeni ze zmeny prostredi no snad ne.tak jeste pockam.je to divne podle me by to uz test ukazal. ![]()
Ahoj …resim neco podobneho…mam tedy zpozdeni 6dnu,ale testik taky v podstate negativni…ale pamatuji si,ze takovej klasika ovulacni hlenik jsem mela nekdy tesne pred MS…tak treba proste je brzo
Nooo a u Tebe…ony ty spermijky muzou v poho prezit tyden az 10dni tak jsi treba mela ovu pozdej a hcg jeste neni tak vysoky.. ![]()
Krev se doporucuje delat cca 10dni po vynechani,tak by jsi tam uz mohla neco mit…Drzim palce ![]()
já měla to samé a těhotenství to bohužel nebylo, byla jsem u gynekologa, dostala tabletky a večer slupla první a hned ráno jsem to dostala, příště už nebudu šílet ale řídit se testy, pokud negativní tak negativní, přeju aŤ vše dobře dopadne ![]()
no je to mozne ze je to jen zpozdeni ale co ta bolest v prsou??ze by pred menstruaci??ale to mi nedelalo.bolest je kdyz sundam podprsenku a rano kdyz vstanu z postele.takova paliva bolest.no uvidime zkusim testnout jeste v nedeli jinak k doktorovi.
máš to přesně tak jak já, úplně příznaky těhu a nakonec nic, i tu teplotu jsem měla pořád přez 37 a MS nikde, těšila jsem se že by to třeba i přez ty negativní testy mohlo být ale doktoři jsou chytřejší ![]()
Ahojky,
koukám, že je nás takových víc. Minulý měsíc jsem tady psala s téměř stejným dotazem, menstruace stále nikde, test negativní, stále obrovský hlad, bolela mě prsa, teplota přes 37 (běžně 37.2 - 37.5) což u mě není zrovna normální, ráno návaly a na zvracení. A nic z toho. Menses přišla 47 den, příznaky byli zřejmě vsugerované a my se stále snažíme…
Ahoj mam menší dotaz, s přítelem se pokoušíme o mimco, zkusili jsme to minulý měsíc asi týden pred ms ještě ten měsíc jsem měla deset dni zpoždění a tento mesic uz mam dvanáct dní. Myslíte že mych mohla mit pozitivní test
? Dekuji za jakou koliv pomoc
Ahoj chci se jen zeptat uz asi 4 mesic mivam opozdenou menstruaci az 14 dni. Nikdy jsem to tak nemela coz je divne.
Nemela jste to nektera taky tak?
Ahoj chci se zeptat už od března co jsme zkoušeli s přítelem o mimco mám zpoždění jeden měsíc o 12 druhý o 16 a teď je to už 23 dní a pořád jsem nedostala menses nevíte čím to může být? Díky za odpověď ![]()
@elizab tak si zajdi k doktorovi k doktorovi na vyvolávačku. S takovým zpožděním už bych na nic nečekala ![]()
Ahoj děvčata poslední Menstruaci sem měla 23.8 do dnes testy negativní včera sem byla u doktora a na ultrazvuku taky nic dali mi vyvolávacku na menstruaci chceme ale s přítelem miminko
![]()