Mám divné příznáky a nemám MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14075
12.3.10 14:19

ženyyyy,poraďte prosím!:(

Dobrý den,
potřebovala bych poradit prosím:(
Brala jsem lindaxu15 asi měsíc,kvůli plesu jsem ji na pár dní vynechala přesně:(9.2.2010,začla ji brát 16.2.2010) ale v sobotu 6.3.2010 jsem ji měla dostat MS.(minulá Ms :6.2.2010)běžně to dostávám 29 den,asi před rokem se mi stalo,že 32 ,ale dnes je 35 den a nic…ve středu (10.3.2010)jsem prášky pro jistotu vysadila.a pořád nic.Zkoušela jsem si dělat testy (neberu HA) a vyšlo mi negativní.Prsa mě neskutečně bolej :( oběvují se mi kolem bradavek , celých prsou vypadá to jak malé puchýřky,kamarádka mi řekla,že to vypadá jak mléčné žlázy.Břicho mě neskutečně bolí,příde mi,že ho mám nějaké nafouklé..Bazální teplotu si neměřím,ale dnes jsem to zkoušela v 13:10 (z úst) a měla jsem 37,5 . I když to není rano,ale není divné,že mám tak velkou teplotu v době Ms (kterou nemám).Nevím co si mám myslet,tak se ptám žen zkušených zda někoho něco nenapadá. :lol: budu vám vděčná za jakoukoli odpověď :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
587
12.3.10 14:26

ahojky tak zkus zajít někde v místě tvého bydliště do laborky na odběr krve a za 3hodiny budeš vědět na čem jsi. Je ale divný že tě bolej prsa a u bradavek se ti dělají takové tzv.puchýřky,protože to se opravdu dělá v těhotenství,já teď právě těhulka jsem a mám to taky okolo bradavek a taky mě bradavky bolí,spíš jako kdyby mě pálily nebo tak něco. zkus na tu krev a bazálku si změř zítra ráno než vstaneš z postele,takže večer si dej k posteli teploměr a hned ráno po probuzení změř. Přeju ti aby to dopadlo tak jak si přeješ ty. papa :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.3.10 14:27

menší detail

Miminko sme chtěly,ale nedařilo se nám to dlouho,tak sme si řekly,že přestaneme.Chtěla jsem zhubnout,začít cvičit a pak se začít o5 snažit.Tohle bylo nečekané,ale ochranu jsme měly (používaly),ani nevím jestli se nám to protrhlo.To by byl fakt pech...... :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.3.10 14:30

Mockrát děkuji za odpověď…Já si třeba říkám jestli to není už vsugerací,ale nevím nu :( hrozně to bolí,přesně jak pálení,udělali se mi třeba i malinké tři přimo na bradavce.Chvíli tam jsou a pak zas nejsou.pak se mi oběvi uplně dole třeba velký.. to by byl pech,mám spíš strach,jestli nemohlo se něco poškodit kvůli bráním těch prášků.třeba si říkám,že těhu nejsem…Vůbec nevím,ale test jsem si dělala dneska i včera a nic…Příští týden pokud to nedostanu tak mi poradila má obvodní doktorka,abych zavolala na gyndu a obědnala se,že bych to neměla mít tak 14 dní nu.achjo.Ale strašně moc děkuji za odpověď. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AngelinaBalerina
12.3.10 14:39

ahoj dělala sis nějaký test? bez něj ti tu asi moc nikdo neporadí co to může být ale přeju ti aby to bylo co si přeješ, pokud si přeješ miminko. A prosím tě proč když plánuješ dítě bereš takové … jako Lindaxa? Tyhle léky tě akorát odvodní :roll:

• Citovat
  • Upravit
AngelinaBalerina
12.3.10 14:41

aha vlastně píšeš že sis test dělala promiň… no pokud 6dní po vynechání nevyšel tak spíš to asi nebude těhu a bude lepší zajít pak k té dr na gynekologii

• Citovat
  • Upravit
14500
12.3.10 15:37

Bolavá prsa, puchýřky, to vypadá nadějně :) Jaký sis dělala test? Já sázím na mamatest, takže držím moc palce :) Ale třeba kamarádka byla těhotná a test byl negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
12.3.10 15:51

to samé jsem měla já, testy negativní a 48dní od poslední MS, zajdi si k doktorovi, u mě těhotenství vyloučil, dostala jsem prášky a večera večer si dala první a hned ráno jsem to dostala, příznaky jsem měla stejný, ale třeba ty štěstí mít budeš, držím palce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.3.10 16:47

dělala jsem si,take mama test a ještě nějaký levnější a nemohu si vzpomenout na jméno.. Já třeba jsem si říkala,že možná ty prášky mi nějakým způsobem ovlivňují test.Ani nevím…:( je to pech… Brala jsem je,jelikož jsem chtěla zhubnout.Někde jsem četla,že je dobré zhubnout,začít cvicčit a tak… měli sme se začít snažit od dubna nu:( Já nevím,počkám do těch 14dní na Ms a pak půjdu na gyndu,moc bych si přála mimi,ale nevím jestli by to bylo dobé po těhle lécích… :cry: Příde mi,třeba že mám hrozně měkké bradavky,nevím tedy jak to popsat,ale takový jako divně měkky,třeba mi to příde jak jsou oteklé nu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.3.10 16:51

Jinak Vám strašně moc děkuji za odepsání… noo,já ještě test zkoušet budu.Tak uvidíme asi je nejlepší jít přímo k Dr. Ale jelikož kjdyž sme to zkoušeli tak jsem si myslela dvakrát ,že ano jednou mi dělala gynekolog test krve,pak jen ultrazvuk,řekl mi,e už si myslí,že je to psychické (hned na první návštěvě mi to řekl a že tam chodím furt :mrgreen: tak nevím … tak nějak už se bojím tam stím jít… Můžu to poznat i podle bazální tepltoy ? kolik bych měla mít když se zítra budu měřit ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.3.10 17:14

tak teď jsme v nějaké diskusy četla,že pani tam měla slabou čárku po více minut,tak jen ze srandy jsem se šla podívat na test,kterej sem si dělala asi před dvěma hodinama? a ta druhá čárka tam fakt byla slabě. tak teď nevim jestli je to ještě aktuální.každopádně nejlepší bude počkat.a test zopakovat.Jen mi je i divné,že některé naopak mají zacpu,já mám stolici řidší,ale poslední dobou mi je hrozně.. šíleně unavená,břicho mě bolí hrozně dole…občas mě bolí víc,občas míň.Prsa mě bolej a ty puchýřky.tlačí mě i žaludek,vyloženě nezvracím,ale občas se mi to vrátí :-P Jen sem si občas říkala,že by bylo jednodušší být po třetím měsíci a nemít už navybranout jít na potrat,protože na ty nejsem a myslím si,že by ho přítel chtěl,když ví,že jsem užívala ty léky,ale pochybuju jestli vůbec jsem,tak jestli bych byla tak daleko…Zítra ráno zkusím,i bazální tepltou a test.Jen není divné,že v den MS sem měla odpoledne 37,5 ? kterou teda nemám,že jsem právě četla,že bych měla mít slabší,platí i odpoledne ? jsem ráda,že tot diskuse tu je,bejt na to sama tak nevím a asi se zblázním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
12.3.10 17:29

já taky měla pořád BT přez 37…ale čárku na testu jsem teda neměla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.3.10 18:23

vky23 : a nemůže to být ještě brzy ? Moje kamarádka,si dělala testy,měla i Ms tak jí měla mít až do třetího měsíce,testy si dělala a pořád nic a pak jí to zjistil lékař a už nebylo čas na potrat , byla v maturitním ročníku.dnes je to 5 let a má krásnou holčičku a zdravou… Já nevím,nejdřív sem na testu durhou čárku neměla až když nějaká paní psala,že jí měla po delší době,tak sem se šlapodívat ( do koše) ehm :-D ale byl to jediná věc v něm a pak tam ta světlá byla,ale můžu vůbec si myslet,že je to dobře po tak dlouhé době ? nevím… Nevíte někdo v kolikátém měsíci se dělají tzv puchýřky ?Třeba opravdu nejsem,nebo jsem,to mi asi řekne až lékař…může to být opravdu něco jiného. no já mám pocit,že jsem četla,že pokud BT je přes 37 v době Ms tak by jste měla být těhotná…ale nechci říkat nějaký nesmysl,ale mám jen takový dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
12.3.10 19:31

brzy být nemůže včera jsem byla u doktora a nic, a bylo to 48dní od poslední menstruace 22.1 , ale pokud jsi měla i druhou čárečku může to být nadějné já neměla nic:-(ani z koše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.3.10 19:52

to je mi moc líto,ale určo to ještě vyjde:-))) bude to dobrý … příště… :-P já ani nevím co říct,já vím,že pro mě to vždycky bylo hrozně smutnéé… Snažím si najít na netu,tu bazální tepltou a tak a zatim bez úspěchu:( achjooo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí