Má smysl využít možnost inseminace při endometrióze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.3.26 07:47

Inseminace při endometrioze

Ahoj holky, prosím už máme vyčerpané všechny pokusy ivf dokonce jsme si i 2 pokusy hradili jako samoplatci, bohužel to nevyšlo. Chci se optat zda mám využít i inseminace na které mám nárok.
Podařilo se některé Vám otěhotnění z této metody při endometrioze 4 stupně a jedním vejcovodem.
Přemýšlím ještě o darovaném vajíčku ale nejsem si 100% jistá zda jít touhle cestou..
Je to moc těžké tohle..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
229
18.3.26 10:57

S inseminací neporadím, ale proč tělo nepřijalo embryo z 6 IVF pokusů (pokud správné počítám) bude mít nějaký důvod. V jakém stavu je ta endometrióza - je tělo hodně v zánětu, jsou příznaky? Rozhasily ty stimulace hormony? Řešila bych spíš s fyzioterapeutem a naturopatem, jak se endo dá ještě stabilizovat cvičením, stravou, doplňky, autoimunita. Možná psychoterapie.

Já mám endo v podobném stadiu, vejcovody tedy oba, a půjdu touto cestou, protože IVF kliniky ve mně nebudí důvěru. Nabízeli mi taky 3 cykly IVF sbírat vajíčka + transfery, ale totálně ignorují fakt, že tělo v zánětu a autoimunitní reakci nechce moc těhotnět. Já jsem tedy po první epizodě endo a laparce před 13 lety otěhotněla hned spontánně, takže teď hledám cestu, jak to zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí