Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Zury_y píše: Více
Insolvence (finanční úpadek - neschopnost splácet závazky více věřitelům) je možná, i když máš ve vlastnictví cokoliv.
O insolvenčním řízení se může dozvědět úplně každý, ježto insolvenční rejstřík je veřejný seznam: https://isir.justice.cz/…mon/index.do
Příspěvek upraven 28.04.24 v 18:58
@Zury_y píše: VíceČili nepoctivý záměr. Přijít na buben, to je fakt výhodné, no nekup to!
@Zury_y píše: Více
Jooo udělej to a běž do insolvence 😂 byt se prodá na zaplacení 100% závazku a budeš happy free 😂boze muj, jde vidět, jací inteligenti přemýšlí nad těmito způsoby 🤣..zaměstnavatel se samozřejmě nemusí vůbec o insolvenci dozvědět- pokud stačí na uspokojení závazku prodej bytu a zaměstnavatel si nebude lustrovat jednoho zaměstnance vedle druhého. Bez do toto!😂
Kdybys ten byt prodal, tak insolvenční soud zkoumá majetek do roka zpět od žádosti. V případě prodeje příbuzným a známým to jsou 3 roky. To platí pro jakýkoliv hodnotnější majetek, např auta. Umí si z registru vytáhnout úplně vše. Co se týče krypta, tak tam mám informaci, že ho zatím nejsou schopni dohledat vůbec.
Zdravim chtela bych se zeptat mam schvalenou insolvenci a banka ktera je prihlasena v insolvenci me zazalovala ale ja vubec nevim co ted delat nemuzete mi poradit?
Zdravím chtěla bych poradit mám schválenou insolvenci a banka která je přihlášena normálně v insolvenci mě zažalovala o zaplacení a já teď nevím co dělat nikdy jsem na soudě nebyla a co mám udělat děkuji za rady
@markytka3 píše: Více
No jestli má povolené oddluzeni(předpokládám, že tím je myšlena insolvence), tak fakt zaplatit ne.
@N596 Napiš na soud cislo insolvencniho řízení. Ale pokud uspesne projdes oddlužením, tak je jedno, že soud případně potvrdí jejich pohledávku.
To těžko - na úkor ostatních přihlášených věřitelů?
@eumedon píše: Více
ja myslela zaplatit vse a nedelat dluhy.
Když je v insolvenci, tak zřejmě nemá z čeho. Kdyby měla z čeho, tak není v insolvenci. ![]()
@eumedon píše: Více
to je mi jasne, ze. je to dalsi financne negramotna zenska. skoda, ze urednici vymysleli takovou chujovinu s odluzenim, kamos je diky takovym ludram ve velmi nemile situaci, nezaplatili mu za praci a zivi celou rodinu. ![]()
No, a to, cos napsala, považuješ za co? Za radu? Pro koho má tvůj výlev jakou hodnotu?