Insolvence - dotazy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19789
15.12.24 14:32
@markytka3 píše: Více

Opravdu blbá odpověď, to ses ohodnotila dobře.

Dotaz až tak blbý zase nebyl - pokud máš jiný názor, nikdo tě nenutil na něj odpovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
15.12.24 14:33

Narozdil od odpovědi dotaz blbý nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
15.12.24 14:46
@bertoldina píše: Více

ano, pro financni negramoty to blby dotaz nebyl :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
15.12.24 14:46
@eumedon píše: Více

jak pisi vyse, pro financni negramoty to blby dotaz nebyl. ona nevi, co ma delat, kdyz je zazalovana bankou? urcite je nejlepsi se jit zeptat na epipi :zed: :lol: no nekomu tohle prijde normalni, pro nekoho blby dotaz. co asi tak ma delat? co treba se problemu postavit celem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
15.12.24 14:54

Minimálně narozdil od tebe tuší, že insolvence má nějaký vliv na to, jak se zachovat. Ale je roztomilé, jak si trvas na svém, i když tomu vůbec nerozumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
15.12.24 15:50
@bertoldina píše: Více

ano, zeptat se na epipi. :lol: tohle opravdu nevymyslis. a ano, jeden z veritelu ji zazaloval, takze ma bobky, a misto aby se obratila na kompetentni osoby, jde se ptat na epipi, kde se ji muze dostat vselijakych odpovedi. jak inteligentni. :lol: kdyby byla duvtipna drive, nemusela se dostat do insolvence… ntb. a co jsi ji poradila ty, kdyz tomu tak rozumis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
15.12.24 15:55
@smile_xxx píše: Více

Ja doufam, že kdyby byt na někoho přepsal, tak s ním vjb ten, na koho ho přepsal :D

• Citovat
  • Upravit
3
3.2.25 16:29

Já se do dluhy nedostala svoji vinou ale byla jsem špatně zamilovaná a blba tak když už tady něco píšeš tak si zjisti informace do dluhu se dneska muže dostat kdokoliv a já se ktomu nějak postavila insolvenci není to ostuda dneska to má každý druhy ;) a když se ti něco nelíbí tak si svůj názor nech pro sebe já se ptala normálně potřebovala jsem poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel