Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@markytka3 píše: Více
Opravdu blbá odpověď, to ses ohodnotila dobře.
Dotaz až tak blbý zase nebyl - pokud máš jiný názor, nikdo tě nenutil na něj odpovídat.
Narozdil od odpovědi dotaz blbý nebyl.
@bertoldina píše: Více
ano, pro financni negramoty to blby dotaz nebyl
![]()
@eumedon píše: Více
jak pisi vyse, pro financni negramoty to blby dotaz nebyl. ona nevi, co ma delat, kdyz je zazalovana bankou? urcite je nejlepsi se jit zeptat na epipi
no nekomu tohle prijde normalni, pro nekoho blby dotaz. co asi tak ma delat? co treba se problemu postavit celem ![]()
Minimálně narozdil od tebe tuší, že insolvence má nějaký vliv na to, jak se zachovat. Ale je roztomilé, jak si trvas na svém, i když tomu vůbec nerozumíš.
@bertoldina píše: Více
ano, zeptat se na epipi.
tohle opravdu nevymyslis. a ano, jeden z veritelu ji zazaloval, takze ma bobky, a misto aby se obratila na kompetentni osoby, jde se ptat na epipi, kde se ji muze dostat vselijakych odpovedi. jak inteligentni.
kdyby byla duvtipna drive, nemusela se dostat do insolvence… ntb. a co jsi ji poradila ty, kdyz tomu tak rozumis?
@smile_xxx píše: Více
Ja doufam, že kdyby byt na někoho přepsal, tak s ním vjb ten, na koho ho přepsal ![]()
Já se do dluhy nedostala svoji vinou ale byla jsem špatně zamilovaná a blba tak když už tady něco píšeš tak si zjisti informace do dluhu se dneska muže dostat kdokoliv a já se ktomu nějak postavila insolvenci není to ostuda dneska to má každý druhy
a když se ti něco nelíbí tak si svůj názor nech pro sebe já se ptala normálně potřebovala jsem poradit