Insolvence na mateřské

72
21.6.15 08:42

Insolvence na materske

Ahoj maminy jsem uplne na nervy v patek mi prisel dopis o urgentnim zaplaceni dluzne částky 50605kc pricemz uz jsem zaplatila 11800 a jednu splatku jsem min. mesic opozdila tim padem mi přišel tento dopis mam zaplatit 50 tisic do 7 dnu coz jako nejsem schopna jsem na nemocenske v 6 mesici tehotenstvi chci si pozadat o insolvenci nema s tim nektera zkusenosti? Jsem vdana a uz mam jednoho prcka bojim se, ze mi to neschvali. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3861
21.6.15 08:51

Jestli je to Váš jediný dluh zkuste se písemně domluvit na splátkovém kalendáři. Jinak pokud jsi vdaná budete muset do insolvence oba s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
21.6.15 08:52

@doll21 Vyřízení insolvence není do týdne. Doporučuji kontaktovat věřitele a hlavně platit včas a pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
21.6.15 09:25

Odměna insolvenčnímu správci dělá přes 60.000 Kč + za těch 5 let zřejmě zaplatíš 100 % dluhu. Nemyslím, že to je dobrá cesta, kvůli 50.000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.6.15 10:17

To máš jenom tenhle jeden dluh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
21.6.15 10:31

Ahojky myslím že na insolvenci musíš mít více než dva věřitele, běž na FB zadej Tomáš Kadora insolvence… a zeptej se přímo jeho je to právník a tímto se zabývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
21.6.15 11:53

Jeste splacim jeden dluch dela to nejakych 11 tisic jeste jde o to, ze nesezenu nikde do tydne 50 tisic a bojim se exekuce, kterou mi vyhrozuji v tom dopise kdyz nezaplatim do tydne nevim zdali se s nemi budu moct domlouvat na splatkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
21.6.15 11:57

@doll21 zkus na ten facebook, jinak těžko radit v takovéhle situaci kdo není přímo z oboru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
30.6.15 13:51

Anebo poradna tady , ale nevím, jak rychle reagují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.16 18:38

Dobry den chtěla bych se zeptat, pokud mám uhrazeno ze své dlužné častky 30% + 65340kč insolvenčnímu spravci, jestly by byl problem jit na mateřskou? Na kterou mám od zaměstnavatele nárok, insolvence by mi měla končit za necele 2 roky. Nespadnu do konkurzu? Nebudu mit kvůli mateřské nějaký problém z insolvenci? bohužel když se snažim telefonovat insolvenšnímu spravci tak to zvedne jeho sekretářka a ta neni moc přivětivá. Předem děku ji za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
3108
10.2.16 19:55
@Anonymní píše:
Dobry den chtěla bych se zeptat, pokud mám uhrazeno ze své dlužné častky 30% + 65340kč insolvenčnímu spravci, jestly by byl problem jit na mateřskou? Na kterou mám od zaměstnavatele nárok, insolvence by mi měla končit za necele 2 roky. Nespadnu do konkurzu? Nebudu mit kvůli mateřské nějaký problém z insolvenci? bohužel když se snažim telefonovat insolvenšnímu spravci tak to zvedne jeho sekretářka a ta neni moc přivětivá. Předem děku ji za odpověd.

na rodičák vám sáhnout nemůžou, myslím že by to problém být neměl, co se zkusit zeptat právníka, ale nechci dělat reklamu tak jedině do zpráv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.2.16 20:10
@Anonymní píše:

splátky věřitelům se budou nadále splácet z PPM přes výši nezabavitelného minima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.2.16 20:11
@Anonymní píše:

splátky věřitelům se budou nadále splácet z PPM přes výši nezabavitelného minima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel