Inspirace na maškarní
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Inspirace na maškarní
Zdravím všechny maminky,
nevíte náhodou někdo, kde by se dal sehnat nějaký pěkný střih nebo alespoň inspirace na maškarní úbor pro dvouletou holčičku??
Děkuji Binisi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj!
Měla jsem podobný problém. Najdi si na internetu nějaké stránky, stačí dát do vyhledávání karneval nebo maškarní, případně masky. Já nakonec vlítla do sekáč a omrkla, co tam mají (na co by šly přišít křídla nebo uši…) nakonec šla za námořníka…
)
Přeji hodně štěstí!
Alice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MASKA
Ahoj
Viděla jsem to v ňákém filmu,sice to nemáme vyzkoušené,protože děti nakonec karneval neměly,ale přišlo mi to jako vtipný nápad.Taktedy:
Hroznové víno --------------------
Koupíš obyčejné nafukovací balónky(barva podle toho,jestli malá chce být zelené,nebo fialové víno),ty nafoukneš a různě jí je připevníš na oděv.Tepláčky dej hnědé,jako štopka a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na letošní maškarní dětské mam zase šaška pro malýho. Přemýšlím nějaký „boty“šaškovský. Máte tip? A co vaše masky?
- Citovat
- Upravit
@jani0009 píše:
Na letošní maškarní dětské mam zase šaška pro malýho. Přemýšlím nějaký „boty“šaškovský. Máte tip? A co vaše masky?
tak naše malá šla za včelku, ale tip na botky nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My koupili v hračkářství kostýmek sněhurky, koupili podotýkám protože na nijaké vymýšlení namám fantazii a po minulem neuspěchu kostýmu červené karkulky což vypadalo každý pes jiná ves jsem se ani neobtěžovala vymyšlet neco, takže krásné šatičky bez námahy a malá je nadšená
a obdivuji všechny mámy s kreativitou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jani0009 píše:
Jakýkoliv jednobarevný bačkory a na ně nalepit nebo našít bambule?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moji klluci šli loni za kostlivce a za Pipi dlouhou punčošku
Letos jdou oba za Mickey mouse
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bersaba jA POTŘEBUJU K TOMUTO.aLE BAMBULA DOBRÝ, JEN NEVIM, JESTLI SE HODÍ
- Citovat
- Upravit
@jani0009 píše:
@Bersaba jA POTŘEBUJU K TOMUTO.aLE BAMBULA DOBRÝ, JEN NEVIM, JESTLI SE HODÍ
Jasně, že hodí. Velká zelená nebo modrá bambule na každé noze by myslím vypadala parádně.
Příspěvek upraven 31.01.13 v 07:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teda děti na maškarní už velký, ale pro neteř a synovce jsem ušila myšáky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme slona, ale necelýho. Mam asi dlouhý osas.Jak dlouhý ho mam udělat v poměru k tělu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit