Instagram - jde vám se přihlásit?

6534
9.7.19 08:54

A na pc ti to jde? Jestli ne, tak tě pravděpodobně hackli - účet ti čmajzli. Jinak může být chyba v aplikaci, třeba po aktualizaci. Nebo technický problém.
Já jsem přihlášená celou dobu, neodhlašuju se vůbec, takže nevím, ale když otevřu IG, tak jsem normálně přihlášená a všecko šlape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3392
9.7.19 09:32
@Tableta píše:
A na pc ti to jde? Jestli ne, tak tě pravděpodobně hackli - účet ti čmajzli. Jinak může být chyba v aplikaci, třeba po aktualizaci. Nebo technický problém.
Já jsem přihlášená celou dobu, neodhlašuju se vůbec, takže nevím, ale když otevřu IG, tak jsem normálně přihlášená a všecko šlape.

Na pc mi přihlásit se jde. Nejde to od včera, dnes jsem aktualizovala a stejně to nejde, asi tedy technický problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.7.19 09:45

Mne to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
25.8.19 10:18

Ahoj potrebovala bych poradit. Nejde mi se přihlasit na instagram. Mam jeden svuj ucet kde jsem prihlasena pres FB ten funguje dobre ale mela jsem i druhy ucet na instagramu kam jsem davala fotky zdraveho jidla, jidelnicky na cely den. Bohuzel mi odesel mobil a na novym jsem se prihlasila pouze na ten normalni ucet. Protoze si nepamatuju hesla a ani emaily, vypnovala jsem je jen jednou pri zakladani, nevite jestli se to da nejak jeste zachranit?
Pri obnove hesla na Instagramu posilaji nove heslo na email ale to mi je na prd kdyz ani nevim jaky email jsem pro ten dany ucet mela natoz jeho heslo. je to v pytli.
Vim ze mi nezbude nez si asi teda udelat na to zdrave jidlo novy ucet ale mrzi me ze zase pojedu od zacatku, na tom uctu jsem zmapovala posledni rok a pul meho hubnuti (-30kilo) zdravou fotnou a doufala jsem ze to pro ostatni bude inspiraci.
dekuju kdyby nahodou nekdo vedel jestli to jde nejak jeste zachranit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová