Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zalezi jak jste je poslala. Jinak behem dneska, pri normalnim bankovnim prevodu, by je meli mit. Priste doporucuji posilat vsechno hned jak to jde, nikoliv na posledni chvili.
Vždyť to je do 8 dnů ne? Proč by ti měly skákat nějaký dluhy, aji kdyby si to poslala dneska, tak je to v poho
@Cenarius píše:
Zalezi jak jste je poslala. Jinak behem dneska, pri normalnim bankovnim prevodu, by je meli mit. Priste doporucuji posilat vsechno hned jak to jde, nikoliv na posledni chvili.
Z aplikace george jsem je poslala z učtu na učet jim
Já si vzp taky platím sama a nikdy po mně žádný penále nechtěli, i když jsem to zaplatila pozdě
@adriana24 píše:
Já si vzp taky platím sama a nikdy po mně žádný penále nechtěli, i když jsem to zaplatila pozdě
A mohu se zeptat jak pozde jste to zaplatila? Po jaky době
Neměly na účtě a nebo ještě platba nebyla zpracována a připsána ke tvému jménu? To tak některé instituce mají, pokud to bylo posláno ve čtvrtek, tak tam dneska dorazila platba a musí ji většinou,, identifikovat ". V pátek byl svátek
I o týden po, byla jsem to tam platit osobně, protože jsem si myslela, že budu doplácet nějaký penále a paní na pokladně říkala, že je všechno v pořádku, asi tam dávají ještě nějaký prostor.
@Aduš8 píše:
Neměly na účtě a nebo ještě platba nebyla zpracována a připsána ke tvému jménu? To tak některé instituce mají, pokud to bylo posláno ve čtvrtek, tak tam dneska dorazila platba a musí ji většinou,, identifikovat ". V pátek byl svátek
Nebyla zpracovana a pripsana
Ahoj maminky platim si vzp sama penize jsem poslala ve ctvrtek dopoledne ale nemeli je jeste dnes na ucte kdyz jsem tam dopoledne volala myslite ze prijdou dneska na ucet jim a kdyz by prisly zitra naskacou mi dluhy dekuji za odpoveď