Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Plavuše jo, akorát mu k tomu nesmí poslat hesla do i-bankingu a nainstalovat si vzdálenou správu zařízení
což se děje denně tisíckrát…
lidi jsou hamižní a blbí
![]()
@Anonymní píše:
Nechci se nachytat. Vím, že takový podvody jsou a že to nemusí být čisté peníze. Ale poslal mi fotku jeho americké karty (je někde z Usa myslím teď nevím), trochu nekvalitní fotky jeho z cest a nějakou jeho sugar bábu. A vlastně mi poslal i převod na paypalu že nějaké posílal větší obnos peněz.
Potřebuje nějakýho troubu, který mu na to skočí. U tebe se mu to zatím daří.
@Anonymní píše:
Nehledám si sugar daddy. Do práce taky chodím 😁 Jen je to fascinující jak to mají promakaný
Ale tenhle příspěvek má poněkud jiné vyznění, než ten úvodní.
Přijde jen o těch 4k€, možná plus pár stovek. Zamrzí, ale to se zvládne.
Mně píšou akorát jak si mám vydělat na propagaci svých psů
mažu
@Anonymní píše:
Ať už to vyznělo jak chtělo, ale samozřejmě na to neskočím
Já bych mu to číslo účtu fakt klidně poslala a využila bych jeho reakci pro svoji zábavu ![]()
Peníze se obvykle dávají za nějakou protislužbu. Proč by ti asi tak posílal peníze jen tak? JAko že jsi tak strašně krásná a on se do tebe platonicky zamiloval?:-))
Nejlepší byl stejně ten o US astronautovi, jak byl na oběžné dráze, nějaká porucha či co a paní- myslím dokonce z ČR mu poslala asi 600 kKč, aby se dostal dolů náhradní raketou.
@Anonymní píše:
Nechci se nachytat. Vím, že takový podvody jsou a že to nemusí být čisté peníze. Ale poslal mi fotku jeho americké karty (je někde z Usa myslím teď nevím), trochu nekvalitní fotky jeho z cest a nějakou jeho sugar bábu. A vlastně mi poslal i převod na paypalu že nějaké posílal větší obnos peněz.
Prosím tě, běž radši hákovat do Mekáče a dělat „čízy jako sýr“.
@Ivan PPZ píše:
Nejlepší byl stejně ten o US astronautovi, jak byl na oběžné dráze, nějaká porucha či co a paní- myslím dokonce z ČR mu poslala asi 600 kKč, aby se dostal dolů náhradní raketou.
Nene…:-)
Čestný pionýrský. Nejistá byla národnost oběti a možná tak částka. ale bylo to hafo peněz
Vždyť ať ti to pošle, pošli mu číslo a uvidíš… Nějaký fotky karet a fotky údajných transakcí jsou k ničemu… Uvědom si, že tím, že na to skáčeš se řadíš k zástupu žen, co posílají peníze vojákům z Afghanistánu, indickým doktorům, americkým podnikatelům atd.
Pokud by ti někdo opravdu chtěl poslat peníze, tak ti je prostě pošle a nemusí vymýšlet báchorky o klikání na odkazy, ověřování účtů a poplatcích za převod.