Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petra.prelouc1 píše:
No to jsou takové ty blbosti - to mám v práci taky. Nikdy jsem to nehrála a vyskakuje to tam automaticky. To on říkal, že je slabota a že to nejsou opravdové hry…
No fakt záleží co vám teda hodlá instalovat, jsou hry za které necháš tisíce a hry co se někde stáhnou zadarmo.
@JiříkMazlík píše:
@petra.prelouc1 A Klik stálo to PC mohu li být zvědavý?![]()
Chtěli jsme v obchodě herní počítač, tak nám něco doporučili a stálo to skoro 45 tis.
Prý se teď počítače strašně zdražily kvůli nějakým těžařům kryptoměn v Asii.
Dostanou to k vánocům, tak jsme chtěli, aby tam byly i nějaké hry.
@petra.prelouc1 píše:
No řekli jsme mu, ať tam nahraje něco pořádného jestli to umí.
Něco co teď letí.
On říkal, že má nějaké letošní bestsellery - střílečky, závody aut a podobně…Dobře tak budu počítat 500 - 1000 Kč.
Díky
No ono taky záleží co to máte za počítač, málokterý nějaké nové hry dá a lepší hra počítej legálně tisícovka a víc. Taky záleží kolik je dětem a co je baví.
Příspěvek upraven 14.12.21 v 14:39
@petra.prelouc1 no tak ten už by fungovat mohl ![]()
Jde o to jestli jsi koupila hotovku nebo každou komponentu zvlášť? Vyjde to levněji a můžeš si uzpůsobit vše dle potřeby ale to už chce nějaké větší znalosti
@JiříkMazlík píše:
@petra.prelouc1 no tak ten už by fungovat mohl
Jde o to jestli jsi koupila hotovku nebo každou komponentu zvlášť? Vyjde to levněji a můžeš si uzpůsobit vše dle potřeby ale to už chce nějaké větší znalosti
No my právě nějaké velké znalosti ohledně počítačů nemáme, tak jsme koupili hotový. Už to vypadá tak jako moderně, když se to zapne, tak ta kastle svítí různými barvami.
V obchodě říkali, že na tom rozjedou hromadu různých her.
To je dotaz jak z roku 1995… Buď je to teda nějaká černota, nebo vaše rodina nezvládne klikat na tlačítko „další“..
Obojí je zarážející, dneska jsou ty hry levné, můžete to řešit předplatným třeba na nějaké streamovací platformě, a tu instalaci zvládne i podprůměrný druhák. Taky je blbost instalovat něco, co vám kolega doporučil jako dobrou hru pro děti - pokud teda není kolega zastydlín nebo retard - to si snad zvládnou vybrat sami, nebo něco znají od spolužáků. ![]()
My se ve hrách moc nevyznáme, ale ten kolega prý ještě v dospělosti hraje hry a má takové to globální povědomí co je teď nejlepší.
Přijde mi rychlejší si ho pozvat na hodinu a on tam natáhne nějakou poslední hitparádu, než abych někde obíhala obchody a vyptávala se, co mám pořídit za hry.
Já o hrách vím jedině to, že se dělí na střílečky a závody aut. ![]()
Máme dva syny, kteří teď chodí do školy.
@listento píše:
To je dotaz jak z roku 1995… Buď je to teda nějaká černota, nebo vaše rodina nezvládne klikat na tlačítko „další“..Obojí je zarážející, dneska jsou ty hry levné, můžete to řešit předplatným třeba na nějaké streamovací platformě, a tu instalaci zvládne i podprůměrný druhák. Taky je blbost instalovat něco, co vám kolega doporučil jako dobrou hru pro děti - pokud teda není kolega zastydlín nebo retard - to si snad zvládnou vybrat sami, nebo něco znají od spolužáků.
Já pracuji v účtárně a dělám na počítači, jenomže my na ty programy máme lidi, co nám to tam nahrávají, a když něco nefunguje, tak se zavolají a přijde to někdo opravit. Že bych něco nahrávala to ne. Moje práce je vyplnit tabulky, vytisknout to a tak, do ničeho složitého se nopuštím. ![]()
„Já o hrách vím jedině to, že se dělí na střílečky a závody aut.“
No, těch kategorií je o dost víc. Zkuste Minecraft, to není ani střílení ani auta ![]()
Jinak mě je 40 a taky si občas zahraju, i když žádný dětský hry to teda nejsou, ani násilí.
Já jsem netušila že v dnešní době existuje ještě někdo kdo se musí ptát na takovou věc a není schopný si hru zakoupit sám ať už v krámě, na nějaké platformě atd.. ![]()
Na hry je plno recenzí a podle toho lze vybrat, zaplatit přes net kartou a za 20 minut hraju.
Když si kupujete něco do domácnosti tak si nepročítáte recenze např. u spotřebičů?
On to na 99% bude mít odněkud stažné, rozhodně vám nedá plnou hru kterou má na Steamu, Battlenetu atd…to jsou všechno drahé hry a jsou vázány na účet. Pokud má něco na CD tak vám to taky nedá jelikož by si to už doma nezahrál bez toho CD.
A herní počítač na 45k v dnešní době kdy všechno zdražuje taky není upřímně nic moc a vzhledem k cenám + pokroku si za 2-3 roky nezahrajete nic “pořádného”. Měli jste se obrátit na odborníka který by vám za 45k sestavil počítač od základů v mnohem lepší palbě, tyhle “hotovky” z obchodu stojí za nic.
Osobně bych doporučila raději konzoli kdy tu nejnovější koupíte kolem 18k a víte že máte minimálně na 8 let pokoj a zahrajete si veškeré nové hry. ![]()
To vase dite musi byt tedy dobry parmen, kdyz se vam vyplati koupit pocitac za 45 tisic.
Jinak nevim, jak vam to bude tedy nahravat, ja nejsem nejaky parmen, ale par her mame koupene taky a vsechny si kupuji online a mam to pres aplikaci v pocitaci. Zas mi ty hry neprijdou v dnesni dobe az tak drahe. ![]()
@Le_lenaz píše:
Já jsem netušila že v dnešní době existuje ještě někdo kdo se musí ptát na takovou věc a není schopný si hru zakoupit sám ať už v krámě, na nějaké platformě atd..![]()
Na hry je plno recenzí a podle toho lze vybrat, zaplatit přes net kartou a za 20 minut hraju.
Když si kupujete něco do domácnosti tak si nepročítáte recenze např. u spotřebičů?
On to na 99% bude mít odněkud stažné, rozhodně vám nedá plnou hru kterou má na Steamu, Battlenetu atd…to jsou všechno drahé hry a jsou vázány na účet. Pokud má něco na CD tak vám to taky nedá jelikož by si to už doma nezahrál bez toho CD.
A herní počítač na 45k v dnešní době kdy všechno zdražuje taky není upřímně nic moc a vzhledem k cenám + pokroku si za 2-3 roky nezahrajete nic “pořádného”. Měli jste se obrátit na odborníka který by vám za 45k sestavil počítač od základů v mnohem lepší palbě, tyhle “hotovky” z obchodu stojí za nic.
Osobně bych doporučila raději konzoli kdy tu nejnovější koupíte kolem 18k a víte že máte minimálně na 8 let pokoj a zahrajete si veškeré nové hry.
Postavit v dnešní době PC je trochu oříšek, když nejsou dostupné slušné grafické karty za rozumnou cenu. Když dá 30-40k za grafiku, moc toho za 45k nepostaví.
@petra.prelouc1 píše:
My se ve hrách moc nevyznáme, ale ten kolega prý ještě v dospělosti hraje hry a má takové to globální povědomí co je teď nejlepší.
Přijde mi rychlejší si ho pozvat na hodinu a on tam natáhne nějakou poslední hitparádu, než abych někde obíhala obchody a vyptávala se, co mám pořídit za hry.Já o hrách vím jedině to, že se dělí na střílečky a závody aut.
Máme dva syny, kteří teď chodí do školy.
Hry se fakt nedělí na závody a střílečky
těch kategorii je tolik, že si každý něco najde, ale záleží jestli kolega bude vědět, co je vhodné pro děti, protože zrovna ty střílečky asi moc ne
nevím jak máš staré děti, ale nechala bych je si hry vybrat samotné, to co baví dospělé, děti baví málokdy a naopak.
Pořád by to byla ale podle mě lepší kvalita než hotová z obchodu. Grafiky jsou nedostupné to je pravda. Ale co tam má za komponenty za 45k bych opravdu chtěla vědět. Jestli tam je aspoň slušný procesor.
@petra.prelouc1 píše:
No my právě nějaké velké znalosti ohledně počítačů nemáme, tak jsme koupili hotový. Už to vypadá tak jako moderně, když se to zapne, tak ta kastle svítí různými barvami.
V obchodě říkali, že na tom rozjedou hromadu různých her.