Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nic zdravého to není, ale troufám si říct, že vývoj to nenaruší. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj lidi chci se zeptat jsem 11+3 TT a včera jsem si dala instantní polévku a dneska důvodu bylo že jsem nestíhala uvařit a chtěla jsem si dát rychlý oběd… Vím ma to éčka… Atd…
Jen jestli nevadí menší dávka už si ji nedám bylo to teď jen ty dva dny…
Na kontrole jsem byla 15.1 a vše mám v pořádku teď mě čeká screening vývojových vad…
A zajímá mě ta polévka zda to může nějak narušit vývoj… Dneska jsem se o tom totiž dozvěděla
Polívku z pytlíku můžeš, ale nesmíš vodu vařit rychle, aby nebyla instantní.
Příspěvek upraven 29.01.19 v 20:14
Myslím, že pokud by to bylo až tak jedovatý, že by na těch polivkách už dávno byly podobný obrázky jako na cigaretach. Klid.
Řadím si hned vedle bramborového salátu a rýže, co ležela vedle játrové omáčky.
Bylo zezadu aspoň napsané varování, že je pro těhotné velmi nevhodné?
Jestli ses doteď dokázala v jídle vyhýbat „éčkům“ a nesnědla nic tragičtějšího než instantní polívku, tak to fakt gratuluju, zcela upřímně, budeš jíst zdravěji než 95 % těhotných.
Jj instantni polevka zpusobuje ubytek mozkovych bunek, ovsem ne plodu..jeste si jich par dej, protoze te uz nic nezachrani ![]()
@ugluk píše: Řadím si hned vedle bramborového salátu a rýže, co ležela vedle játrové omáčky.
Bylo zezadu aspoň napsané varování, že je pro těhotné velmi nevhodné?
Jestli ses doteď dokázala v jídle vyhýbat „éčkům“ a nesnědla nic tragičtějšího než instantní polívku, tak to fakt gratuluju, zcela upřímně, budeš jíst zdravěji než 95 % těhotných.
Taková nezodpovědnost , nějakou fujky polívku ze sáčku … A těhotná . Takhle ohrožovat ploďátko
![]()
Když vzpomenu kolik kafí jsem vypila ,kolik ryb jsem NEsnědla ,
![]()
@AlphaOmega píše:
Polívku z pytlíku můžeš, ale nesmíš vodu vařit rychle, aby nebyla instantní.
já je jedla několikrát týdně a dcera je naprosto v pořádku
holt chutě no
to bys nesměla jíst nic, ečka jsou ve všem + chemické postřiky na ovoci třeba..
Ahoj lidi chci se zeptat jsem 11+3 TT a včera jsem si dala instantní polévku a dneska důvodu bylo že jsem nestíhala uvařit a chtěla jsem si dát rychlý oběd… Vím ma to éčka… Atd…
Jen jestli nevadí menší dávka už si ji nedám bylo to teď jen ty dva dny…
Na kontrole jsem byla 15.1 a vše mám v pořádku teď mě čeká screening vývojových vad…
A zajímá mě ta polévka zda to může nějak narušit vývoj… Dneska jsem se o tom totiž dozvěděla