3D UTZ kvůli fotce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21311
29.1.19 11:26

Jistě, tam se chodi primárně proto :) screeningy se dělají jak jsi byla a tohle je proste jen bonus s fotkami a videem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68928
29.1.19 11:36

Můžeš, když jim to zaplatíš, tak ti ji milerádi udělají kdekoliv :) Ten 3D je fakt hlavně na koukání. já jsem teda v tomhle dost pragmatik, takže s prvním dítkem mám utz fotku naposledy nějaký 9.tt a pak furt nějak nebyla příležitost a zapomínalo se na to… a když přišlo na období, kdy by se na ten 3D dalo jít, dospěla jsem k názoru, že radši za ty peníze pořídíme něco smysluplnějšího a beztak dítko zanedlouho uvidím naživo, takže jsem se na to vykašlala. Ale jestli po té fotce hodně toužíš, tak si prostě někam cinkni, objednej se, zaplatíš to a budeš ji mít. I když ti nikdo nezaručí, že zas ne s rukama v obličeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
29.1.19 11:49

Kolikaty jsi týden? Už máš za sebou oba screeningy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.19 11:49

@Tichošlápek Tak skvělý, díky moc. :)

@ugluk No utrácet se mi za to taky moc nechce, ale mám strach, aby mi to pak nebylo líto pozdějc. Ale pokud by ta fotka zas nevyšla, tak to by mě nakrklo teda, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.19 11:51

@Kriss Tina Jsem 21tt, už mám právě oba za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
29.1.19 11:57

@cernycajscitronem aha no to už je stejně docela pozdě, jako když si zaplatíš tak ti ten utz klidně udělají, u nás na genetice za 1000kc udělají utz i cca 5 minutové video na DVD (ale je to v Plzni nevím jak jinde). Já mam 3D fotky z 13tt ty jsou nejlepší, tam se ještě vešel celý, ze 14tt to mi dělali v nemocnici jen tak že se doktor nudil a předváděl to medikum a pak mam z 21tt ale tam už není moc vidět, mám obličej a mam fotku pindika :D celý mimčo už se tam nevešlo :mrgreen: ale taky je otázka ty spolupráce s tím miminkem, zaplatit 1000kc a pak zjistit že se otočí zády, dá ruce na obličej apod tak mě trefí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.1.19 12:04

tyjo a videlas ty fotky z toho 3D :-D takovy mimozemstani skaredi :-D zrovna bez ty fotky se klidne obejdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Kriss Tina No přesně, chtělo by to, aby případně na člověka měli víc času, abych měla možnost to mímo ještě nějak rozhejbat, kdyby byl blbě otočenej a tak, protože vyhodit jen tak tisícovku se mi taky nechce :lol: . Tak já nevim, no. Uvidím, jestli mi tu někdo ještě nedoporučí někoho konkrétního v mém okolí. Ale jsem ráda, že to vůbec jde, to je zas docela hezká služba pro těhule. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Filzefina

Ja si treba zaplatila 3D a protoze bylo mimco spatne videt, platila jsem jen 300. Ale neco tam videt je a na videu taky. Ja tam chtela jit… je to jednou za zivot a myslim,ze clovek vyhodi penize za vetsi hlouposti. Klidne jdi. Ja byla ve 24 tt

• Citovat
  • Upravit
19981

@cernycajscitronem v HK to dělají v Sanusu. Byla jsem tam. Pokud mimčo nespolupracuje tak se to ani neplatí. Já byla na 2×. Dostali jsme foto i dvd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.19 12:05

@debra.morgan No já právě jednu takovou mám, kde to změť žlutejch bublin a v tom kousek obličeje :D. Ale když jsem si dala do googlu 3D fotky z UTZ, tak tam byly krásný :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68928
29.1.19 12:06

Mně to líto není, ale já jsem v tomhle asi málo sentimentální :lol: Poslední foto druhého dítěte mám ne-3D ze screeningu ve 20.tt a další už nebude, přestože jsem na utz furt, ale to máme - tady je levá ruka, tady bříško… Už se tam prostě nevejde, no. Zítra jdu na přeměření ve 37.-8.tt, tak jsem zvědavá, já už tm nevidím nic. Ale zas říkají, že nejlepší čas na 3D utz je někdy kolem 25.-29.tt, matně tuším. To jsou pak ta fota obličej přes celou fotku. Já si nemůžu pomoct, mně tam ta miminka připadají všecka stejná :oops: (to na tom 2D samozřejmě ještě víc)
 https://www.babyweb.cz/…kem-v-brisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.19 12:06

@Filzefina To je hodně dobrá cena, ale to určitě PCE ani HK nebudou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.1.19 12:07
@cernycajscitronem píše:
@debra.morgan No já právě jednu takovou mám, kde to změť žlutejch bublin a v tom kousek obličeje :D. Ale když jsem si dala do googlu 3D fotky z UTZ, tak tam byly krásný :).

no ale pocitej s tim, kdyz mas takovy nespolupracujici dite :nevim: kdyz jim to zaplatis udelaji ti co budes chtit… tak jestli ti za ty prachy a cas stoji i moznost desive fotky, tak smele do toho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.19 12:07

@lachtanice86 Díky za info, fajn, že se to neplatí, když to nevyjde. A fotka ti tam vyšla pěkná? A na DVD bylo jen video nebo i další fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí