Těhotná i přes silnou MS?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.1.19 05:08

Těhotná i přes silnou MS?

Zdravím, tak jsem si dělala 3 krát test (pepino a z lékárny) - a všechny vyšli pozitivní, měla jsem zpoždění 3mesice a včera najednou se mi rozběhla silná menstruace a šílene mě bolí v podbrisku, je to možné?
Příznaky jsem ani žádné neměla, jenom bolest prsou a zhoršila se mi hodně pleť.
Zítra jdu k doktoru na ultrazvuk a krev :roll:
Předem dekuju za rady a odpovědi :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lendie
29.1.19 05:38

Ja zacit krvacet, tak letim na pohotovost aspon. Vzdyt pokud krvacis hodne, tak muze jit i o potrat :( Jinak uvidíš, co ti řekne lékař…držím palce. ;)

• Citovat
  • Upravit
17630
29.1.19 06:23

Jak jako zpoždění 3 měsíce? 8o Tos ještě nebyla u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
29.1.19 06:30

Já bych letěla k dr hned. Sice jsem neměla takové dlouhé zpoždění jako ty ale já začala taky pak hodně krvácet az jsem o to přišla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
29.1.19 06:47

To je asi nějaký renonc, ne? Kdo má zpoždění 3 měsíce, jde obvykle v té době na prvotrimestralni screening :mrgreen: Takže tam by to byl už dost smutný potrat :,( Jestli to má být 3 dny, tak nejspíš mimčo nebylo správně poskládané a proběhl potrat taky, ale poměrně běžný :think: Moc to nevidím, že bys byla těhotná i dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.1.19 07:52

Měla jsi jet na pohotovost nebo ihned ke svému dr, nicméně bych to moc nadějně neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
29.1.19 10:46

3mesice? A nebyla jsi u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.19 15:16

@Antonie Bolavá
No já jsem vysadila HA a měla jsem to rozhazeny a měla cekat , až se mi to srovná aspoň :nevim:
Nejlepší je , ze je mi teprve 20 a nevim si rady a jsem na to sama :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.19 15:18

@Tichošlápek
Ve 3 měsíci bych ale určitě nebyla , odpovídalo by to tak na par týdnu 4-6 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.19 15:20

@Lendie
Já jsem objednána až nám zítra prave a ani nevim , jestli jsem těhotná , teprve mě ty vyšetření čekají a cely krvácení odpovídá prave moji MS :(
Ale všem dekuju

• Citovat
  • Upravit
1362
29.1.19 15:21

tak pokud byly testy pozitivni a ted silna ms s bolestmi, rekla bych ze spis potrat :( ale k dr urcite zajdi, musi se pak hlidat hodnota hcg do konce aby to odeslo taky vsechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
29.1.19 15:31
@Anonymní píše:
@Lendie
Já jsem objednána až nám zítra prave a ani nevim , jestli jsem těhotná , teprve mě ty vyšetření čekají a cely krvácení odpovídá prave moji MS :(
Ale všem dekuju

No teď už nejspíš těhotná nebudeš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
29.1.19 21:49

@Bídžej na jednu stranu, i kdyby slecna tehotna byla, tak kratce podle popisu a proste se to neujalo.

To nikdo neovlivni, to je priroda. Mela po vysazeni HA rozhazeny cyklus,ne ze by byla 3 mesice asi tehotna, jak tu vsichni pochopili. A nepravidelny cyklus bez HA ma hodne zenskych, takze mohla otehotnet a ted ma hold smulu, ze se embrio neudrzelo. Mozna. Nikdo nejsme lekar a muze to byt i neco jineho. Kazdopadne bych to slecne nepodavala tak, ze to je jeji vina a neco zanedbala.

• Citovat
  • Upravit
3581
30.1.19 11:13

@Lendie tak to tu ani slečně nikdo ani nepodával, ne? Navíc sama píše, že nebyla těhotná tři měsíce, ale čerstvě. Můj příspěvek reagoval na její post, že neví, jestli je těhotná, když měla pozitivní tt a teď hodně krvácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí