Magnesii lactacii 0,5 - dávkování, kdo ho berete ?:)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.1.19 20:05

Magnesii lactacii 0,5 kdo ho berete ?:)

Ahoj holky chci se zeptat bere některá znas Magnesii lactacii? Mám brat 3×2 tablety na tvrdnuti břicha pomohlo to někomu není to malo? Četla jsem ze někdo bere až 4×2 tablety, je tu některá co brala taky 6 tablet? A pomohlo ji to?:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
29.1.19 20:08

Beru, těch 3× 2 by měla být maximalni dávka. Každému pomůže jiné množství, pokud je ti těch 6 tablet denně málo nech si od dr předepsat magnosolv. Já beru 1 tabletu ráno a 2 na noc (nejvíc mi tvrdlo břicho v noci) a v pohodě mi to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
29.1.19 20:29

Brala jsem 6 - 8 tablet a zadnou ulevu jsem nepocitovala. Magnosolv mi nesedl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.19 20:59

Brala jsem Magnesii lactici v těhu a pomohlo mi hodně, hrozil mi předčasný porod a nakonec jsem porodila přesně na den. Dávka se postupně zvyšovala, 3×2 tablety jsem brala zhruba od 6. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.19 21:47

Ja kdyz si jo beru, tak nekolikrat kontroluji, jestli si fakt beru magnesium. Mam z tech prasku hroznej strach :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.19 22:00
@Anonymní píše:
Ja kdyz si jo beru, tak nekolikrat kontroluji, jestli si fakt beru magnesium. Mam z tech prasku hroznej strach :D

Mě dělají problém zapijet sou velký 😀 😀když beru v hodinu ty dvě :D stejně to nezapiju hned po sobě 😀kolikrát mi to malém i uvízlo v krku 😂 😂 😂 😂 😂 😂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky