Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Buď v klidu já taky neměla žádný tehu příznaky , kdyby mi nenarostlo břicho a nepřišel porod tak ani nevím že jsem těhotná, všechno bude dobre ![]()
Nepoznáš nic a jestli tě to uklidní, já kdyby mi nerostlo bricho tak ani nevím, že jsem těhotná, žádný chutě, žádný nevolnosti, prostě vůbec nic. Zkus se hodit do klidu, vím že se to dobře říká, hůř koná, ale nic nezmenis, i kdyby něco, něco se může stát celých 9 m.
Hele, buď v klidu, já mám příznaků hafo, prsa jak Dolly,
, nevolnosti celý den, únava, vedro…
A stejně se bojím, protože jsem měla už potrat, přestože se mě držely tehdy nevolnosti, ale v bříšku se nikdo dál nevyvíjel. Teď věřím, že to bude dobré, ale obavy jsou i tak.
Takže příznaky by tě nezachránily
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás chci se zeptat.Jsem v 11+6 TT a nemám vůbec žádné těhotenské příznaky.Kontrolu mám až příští týden a cim víc se blíží ta kontrola tím víc mám strach,,že mi doktor řekne třeba špatný zprávy
máte to taky naka takhle? Nebo je to taková ta intuice.Jde o to, že s chlapem jsme se opravdu dlouho snažili a teď když se nám to podařilo tak mám strach, že se něco stane :/ je naky způsob, že bych to poznala, že je něco špatně?
Ahoj, já v 11 týdnu propadla panice jelikož všechny příznaky náhle že dne na den zmizely a ukázalo se, že miminko je naprosto v pořádku. Ale pro jistotu jsem si koupila angel sounds a i Kdyz jsem ve 20 týdnů, občas si miminko poslechnu a hned jsem klidnější. ![]()
@ii-ivuska píše:
Ahoj, já v 11 týdnu propadla panice jelikož všechny příznaky náhle že dne na den zmizely a ukázalo se, že miminko je naprosto v pořádku. Ale pro jistotu jsem si koupila angel sounds a i Kdyz jsem ve 20 týdnů, občas si miminko poslechnu a hned jsem klidnější.
Ten jsem si koupila taky ale bohužel ještě nic neslyším jen takové šumění
@Anonymní píše:
@ii-ivuskaTen jsem si koupila taky ale bohužel ještě nic neslyším jen takové šumění
Hele, ono je dost těžké že začátku srdíčko najít. Urcite pouzivej ultrazvukovy gel a když to mám dopodrobna popsat, tak nejlepsi je poloha na zádech, natažené nohy a hledat opravdu na podbřišku, děloha ještě není velká, takže někde v místech, kde normálně končí ochlupení ![]()
Já jsem příznaky měla a potratila jsem. Podle toho se to nedá moc poznat
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás chci se zeptat.Jsem v 11+6 TT a nemám vůbec žádné těhotenské příznaky.Kontrolu mám až příští týden a cim víc se blíží ta kontrola tím víc mám strach,,že mi doktor řekne třeba špatný zprávy
máte to taky naka takhle? Nebo je to taková ta intuice.Jde o to, že s chlapem jsme se opravdu dlouho snažili a teď když se nám to podařilo tak mám strach, že se něco stane :/ je naky způsob, že bych to poznala, že je něco špatně?
Také mi u druhého těhotenství takhle haprovaly nervy, měla jsem úzkostnou poruchu. Stačilo mi, abych si zašla pro žádanku k obvoďačce, a potom na 10 sezení k psycholožce.
Dostala jsem se z toho ještě než jsem porodila.
Dnes mi tady spí 9 letý kluk, a má energie na rozdávání.
Ahoj holky, prosím vás chci se zeptat.Jsem v 11+6 TT a nemám vůbec žádné těhotenské příznaky.
Kontrolu mám až příští týden a cim víc se blíží ta kontrola tím víc mám strach,,že mi doktor řekne třeba špatný zprávy