Intenzivní sen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já dělám stejnou práci jako ty a občas se mi také zdavaly sny o tom, co jsem zažila v práci. To co popisuješ se mi přímo nestalo, ale myslím si, že ten sen mohl být tak silný, že sis ten smrad představila ty tak živě. Nemyslím si, že by to bylo něco zvláštního.
Ale kdyby se ti takové sny opakovaly často můžeš vyhledat pomoc psychologa v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je teda divný. To bych se bála taky. Napadá mě jediná věc - že z nějakého důvodu jsi už v tom spánku ten smrad nejdřív cítila a právě proto si to mozek spojil a začal se ti zdát ten sen. To by docela vysvětlovalo, proč jsi to cítila i po probuzení. Ale stejně je to divný. Já bych se bála, protože jsem věřící a někde jsem četla, že takto rádi obtěžují lidi démoni, že je obtěžují zápachem hniloby nebo exkrementů. Brr
- Citovat
- Upravit
Nevím, jak si to vysvětlit. Dneska se mi zdál fakt divný sen. Už si přesně nepamatuji, o čem byl, jen vím, že jsme s kolegou řešili odvoz mrtvého těla zabaleneho v pytli (nic až tak divného, občas v práci mrtvoly resim, PČR). Co ale bylo divné je, ze jsem se probudila, a ten smrad opravdu fyzicky cítila v nose, nemohla jsem se ho zbavit, bylo to velmi intenzivní a nepříjemné. Do rána jsem pak špatně spala, jakoby strachem, co to má znamenat. Vy, kdo se trochu vyznáte, myslíte, že je normální mít tak živý sen, že se i cichovy vjem přenese do reality?