Neznáte nějakou kartářku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neznáte nějakou kartářku
Ahoj holky, neznáte nějakou kartářku u které by vyšli karty z Příbrami nebo okolo Dobříše?
Budu moc ráda za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nicky1111 píše: Více
Na kartářku se vykašli, pindají kraviny a tahají z lidí peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus po telefonu.
Doporučili mi kartář Láďa
Dá se najít na internetu.
Výklad dj nechaly dělat kamarádky a byly spokojený.
Já ještě nenašla odvahu
- Citovat
- Upravit
Zkus ZuzaNo, má i stránky. Já sice osobní zkušenost nemám, bohužel jsem nestihla, když ještě působila v Praze, ale kamarádka byla a vyšlo ji to. Nebo třeba někde budou recenze…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Byla jsem u ní a moc nepřišlo teda že vykládala spíše se ptala, k tomu něco dodala s karet,
Tak nevím myslela jsem že bude dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicky1111 píše: Více
za ty peníze, cos jí dala, si příště kup raději kabelku nebo cokoli pro radost, takhle jsi je spláchla do wc a nic z toho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Souhlasím, většinou plácají nesmysly. Já mám štěstí na věštkyně. Vždy mě venku nějaká osloví. Naposledy to bylo někdy o kovidu (už dlouho jsem žádnou nepotkala) a hned na mě spustila, jaká jsem sympatická a jaké mám dobré srdíčko, ale vnímá, že nejsem v pohodě, že mám nějaké chmury… Jsem se na ní koukla a říkám: Také byste měla chmury, viděla jsem jíšku a víte za kolik??? Za 70!!! Ona zapomněla věštit, vyděsila se a vyštěkla: Ježíš, to je strašné! A tím věštění skončilo dřív, než začalo a já mazala dál.
Příspěvek upraven 08.02.25 v 18:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem spokojená se svoji věštkyni. Praha 9. Paní Vojtová - je to u ní jednoznačně zážitek. Má tedy téměř pořád plno, ale můžete to zkusit. Kdyžtak napište osobně a předám číslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marta_Len píše: Více
Zdravím měla bych zájem o kartářku z Prahy jak jste psala že by jste poslala kontakt děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit