Médium - vyvolání zesnulé duše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.12.24 02:46

Médium - vyvolání zesnulé duše

Ahoj, prosím anonymně, citlivé téma i informace.

Zemřel mi taťka, byli jsme hodně propojeni, ale asi bohužel méně než bych potřebovala a nestihla jsem se s ním úplně rozloučit. Zpětně si uvědomuju, že ty znamení o jeho brzkém odchodu tam byly, ale člověk myšlenky tohoto typu raději rychle vypudí a nepřipouští si je, aby to opravdu nepřivolal. S mamkou moc vztah nemám, pro mě byl vším taťka, sama nevím proč, nějaký,, konkrétní důvod” nemám a ona se svoji mámou taky žádný vztah nemá. O to je to celé horší.

Znáte někoho, kdo umí zprostředkovat seanci na vyvolání ducha zemřelé milované osoby nebo jste to sami zažili? Nějaké doporučení na někoho?

Případně neznáte někoho, kdo umí hypnózu a dostat se tak do vlastního podvědomí a získat tak svoje,, ztracené “ vzpomínky na dětství, na které mám jen takovou mlhu a pár střípků?

Mam silný pocit, že s ním ještě potřebuji alespoň jednou promluvit, ale sama nevím, zda je to dobrý nápad, jestli už někde v klidu je, tak ať zbytečně nezhoršuji sobě i jemu.

Dekuji za zachování anonymu, a i za případné odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.12.24 04:58

Pokud by považoval něco za nevyresene, přijde sám. Za jiných okolností bych si toho nevrtalay nemuselo by to udělat dobrotu :think: do se týče hypno, tam neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
26.12.24 06:58
@Anonymní píše: Více

Nedelala bych to. Muzes vyvolat neco co nechces a pak to nevratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.12.24 09:31

Nic takového neexistuje, není možné mluvit se zemřelým. Ale je spousta podvodníků, kteří ti to slíbí a hlavně naúčtují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.12.24 09:43

Pokoj mrtvým a klid jejich dusi…chápu ze to mas náročné, ale musíš se s úmrtím smířit :hug: nedělala bych to, nejde ani o to, ze tomu sama nevěřím, ale už jen z principu. I když jeden zážitek mě zviklal - před lety mě ve snu navštívila jedna zemřela asi po roce od smrti a řekla mi, ze ji je krasne, ze jednou sama uvidím a at se dal netrapim. Asi to byl jen sen a podvědome praní už smutek ukončit a jít dal, ale bylo to hrejive a hojive. Zkus nějaké meditacni techniky, poslat slova do vesmíru (za úplňku ) - a to už jsem hodně ezo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
26.12.24 09:48
@terien píše: Více

Vsak na takovych duverivcich a jeste v dobe smutku, bohatnou..a pokud by nekdo a neco takoveho existoval/o, ja sama neverim, tak verim, ze by 99,99 procent byli podvodnici, takze najit toho jendoho co by neco takoveho fakt umel, by byl kumst..ale lidi proste chteji verit tomu cemu chteji..verim, ze nekoho kdo si na medium zahraje, najde..pokud ji to prinese klid.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
26.12.24 09:52

Pokud už na tyhle věci věříš, tak bys také měla vědět, že není správné tahat zpátky duši zemřelého jen proto, že TY chceš ještě něco stihnout.

Tatínek odešel a jednou se určitě někde potkáte … do té doby si věci srovnej ve vlastní hlavě sama a nezahrávej si s podobnými technikami jen proto, aby sis udělala životní berličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8372
26.12.24 10:55

Nech ho v klidu spát. A nikoho nehledej, akorát z tebe vytáhnou peníze a o to horší pro tebe to celé bude (zklamání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.24 12:49

Lze to, ale nelze si přivolat konkrétní osobu. To je fakt nesmysl. Je v tom strašně proměnných. Lidi, co se tomu věnují a ví, o čem mluví, to dělají zadara, max úhradu nákladů, pokud jedou třeba 600 km. Podvodníků jsou mraky a tam už je to o něčem úplně jiném, to je fakt. Každopádně člověk, co se tomu věnuje, tak rozhodně toto přání odmítne. Zaprvé proto, že je to nesmysl nesplnitelny, zadruhé proto, že to na sebe může navázat hodně problémů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.12.24 13:23
@martina.se píše: Více

Ne, nelze. S mrtvými opravdu mluvit nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.24 15:33

Když myslíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.12.24 19:32
@martina.se píše: Více

To je daná věc. Nebo ty sis už s nějakým mrtvým pokecala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.24 20:46

Tady zakladatelka

Věřím na to, že tu nekončíme a nějaká energie mimo nás je, to že u nás v domě byl duch, to vím třeba taky, ale nikdy nebyl, že by ubližoval, spíš jevy ve smyslu chůze po schodech, zavírání a otvírání závěsu apod, zkrátka přítomnost něčeho dalšího.

Právě, že si s tím nechci zahrávat a vím, ze jednou to překonám, ale říkám si jeden poslední,, rozhovor “,,, shledání “, a proto byl i dotaz, zda to někdo reálně a úspěšně zkusil pod vedením někoho, kdo se v tom vyzná a zda byste se do toho pouštěli.

Sama ale nevím, zda je to dobrý nápad, mam pocit, ze už tam někde v klidu je, dokonce se mi o něm i zdál opravdu pozitivní sen, kde byl šťastný, zdravý, mladší a dlouze jsme se objímali, i když mi nic neřekl, ale cítím, že teď je mu už dobře.

Takže taky nevím, zda je vhodné to pokoušet. Jen ten pocit samoty a prázdna je fakt těžký a člověk hledá útěchu.

Dekuji za příspěvky, jsem ráda, ze někdo zareagoval, at už jakkoli a bohužel je asi pravda v tom, ze už je proste pryč a je nesmysl ho tahat zpět kvůli memu sobeckému přání a jen se s tím smířit a postupně jít dál

• Citovat
  • Upravit
8302
26.12.24 20:57

Nech ho v klidu. Však se s ním shledáš v pravý čas. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8372
26.12.24 21:08
@Anonymní píše: Více

Možná, že ten sen ti měl ukázat, že mu je už dobře a máš ho tak nechat. A ty máš být tak klidná, že je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat