Interaktivní poník Kopýtko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
993
7.11.15 07:53

Interaktivní poník Kopýtko

Nevím jestli je vhodné toto dávat mezi diskuse a jestli se to zde může, ale chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte doma tohoto ponika a rádi byste ho prodali. Dcera si ho přeje k vánocům a mě se tedy za nového ty šílený prachy dávat nechce. Ještě při představě, jak dlouho ji to asi bude bavit. Rada bych aby byl v originální krabici včetně té mrkve a nevím co k tomu ještě bylo. Koukala jsem na inzerci, ale je po něm větší poptávka než nabídka, tak to zkouškám zde. Klidně napište SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
7.11.15 08:05
@mína77 píše:
Nevím jestli je vhodné toto dávat mezi diskuse a jestli se to zde může, ale chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte doma tohoto ponika a rádi byste ho prodali. Dcera si ho přeje k vánocům a mě se tedy za nového ty šílený prachy dávat nechce. Ještě při představě, jak dlouho ji to asi bude bavit. Rada bych aby byl v originální krabici včetně té mrkve a nevím co k tomu ještě bylo. Koukala jsem na inzerci, ale je po něm větší poptávka než nabídka, tak to zkouškám zde. Klidně napište SZ.

Ahojky, minuly rok si ho nase Teri vybrecela a to doslova a hrala si s nim 14 dni 8o :zed: :zed: :zed: po pravde bych ho nejradeji prodala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.11.15 08:08

On vydava nejake zvuky, hybe blavou, ocima a ocasem.Nohy jsou nehybne, takze jen lezi.No proste nic moc za ty silene prachy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.11.15 08:10

Bylo by mi líto dát peníze i za použitého. Měla ho neteř a po první vlně nadšení zájem značně opadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.11.15 08:12
@Pipet píše:
Bylo by mi líto dát peníze i za použitého. Měla ho neteř a po první vlně nadšení zájem značně opadl.

Presne a to mame i toho interaktivni bileho psa, uz nevim je se jmenuje ale to byl taky kup :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.11.15 08:14

Když už nějakou takovou hračku, tak asi Furby :think:
Ale to jsme zakladatelce neporadily moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
7.11.15 08:14

Holky je mi to úplně jasné proto do toho nechci dávat tak šílené prachy. Ale zase ze všech dárků co si preje chce toho koníka nejvíc. Tak bych ji rada tu radost udělala.
Kornel kdyby jsi ho chtěla prodat tak napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.11.15 08:20

Kamaradka koupila Furbyho a taky i toho skritka co mluvi ty pohadky a taky to 14 dnu po Vanocich zistalo lezet a lezi az do ted. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
7.11.15 08:20

Holky to jsou ty reklamy. Husti to do těch děti pomalu na všech kanálech, hlavně teď před vánoci a chudacci malí pak neví co si prát dřív. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.11.15 08:46
@mína77 píše:
Holky to jsou ty reklamy. Husti to do těch děti pomalu na všech kanálech, hlavně teď před vánoci a chudacci malí pak neví co si prát dřív. :roll:

Souhlasim na 100%
Me co se ted libi tak ta Albi tuzka to je super a hlavne poucne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
7.11.15 22:02

My koupili PONIK TONIK je to skoro stejne a libi se mi tedy vic a koupili jsme ho take na bazaru, jelikoz novy ani sehnat nesel.Stal me v top stavu 400kc a nabidek bylo i docela dost :) Mala ho dostane k Vanocum a taky si myslim ze ji o za chvili omrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
23.11.15 14:52

Ahoj, dostala jsem pro dceru pouziteho Kopytka a nemuzu prijit na to, jak se zapina. Vlozim baterie, zapnu do polohy „on“ a nic se nedeje. Nebo je rozbity? Poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
23.11.15 16:04

Tak jsem se koukla co to vlastně je ten poník Kopýtko a jsem teda fakt zklamaná vzhledem, mě ta hlava ani nepřipadá jako kůň. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
23.11.15 16:33

No ja hlavne nemuzu prijit na to, jak se zapina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
23.11.15 16:37
@alexxa píše:
No ja hlavne nemuzu prijit na to, jak se zapina

No když máš vypínač v poloze ON, tak se to spustí na to pohlazení nebo na mrkev u huby, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí