Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky maminky moc mě na youtube zaujala tato hrací kostka…nevíte kde sehnat? Co je to za značku? https://www.youtube.com/watch?… dekuji
To já bych nechtěla teda no fůůůj takové plastové monstrum. Ja jsem spíše na dřevěné hračky nebo z jiných přírodních materiálů.
Jak někdo může dítěti dávat plast!!! ![]()
@Chlupatice
coooo, bliká to, vydává to šílené zvuky, vypadá to jak u ťamanů v krámě, to se musí líbit i kdyby to bylo blbý. ![]()
Kdybys chtěla něco na způsob tohoto, ale dřevěné, neblikající a hezké, měli by to mít v Tescu.
A nebo na internetu se to dohledat pod názvem didaktická kostka. ![]()
@Chlupatice píše:
To já bych nechtěla teda no fůůůj takové plastové monstrum. Ja jsem spíše na dřevěné hračky nebo z jiných přírodních materiálů.Jak někdo může dítěti dávat plast!!!
Taky mám radši dřevěné hračky, ale plast je součástí dnešní doby a i plastové hračky mohou být pěkné.
Třeba je to nový a levný typ Ártůdýtů. Do každý rodiny jeden plasťák z Číny.
@Chlupatice Třeba lego je také z plastu. Tomu se dnes nevyhneš. ![]()
Součástí dnesní doby jsou i imigranti, takže si mám taky jednoho vzít domů? To je hloupost!
@jaru-ska podobnou, ale dřevěnou budou mít jako každoročně v lidlu a počítám cenu tak kolem 500-700 Kč, tahle plastová bude tak za 1500 minimálně.
Já bych plastové hračky neodsuzovala, pokud nejsou zdravotně závadné, jsou z osvědčených materiálů a kvalitní, proč ne. Mám ráda hračky dřevěné i plastové a upřímně? Aktuálně je nejoblíbenější hračkou mladšího krabička od cara s vyříznutou dírkou a k tomu víčka od petlahví, které tou dírkou vhazuje. Cena minimální, zábava na půl dne.
@Chlupatice chtěla bych vidět tvojí domácnost, kde se zajisté nevyskytuje nic, co by bylo plastové ![]()
@Chlupatice píše:
@HeivkaSoučástí dnesní doby jsou i imigranti, takže si mám taky jednoho vzít domů? To je hloupost!
@Chlupatice píše:
@lleennttiillkkaaTo je hezké, ale víčka jsou z plastu!
Jdi a seber mu je, když je táááák hodný.