Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, my jsme si no je to už asi dva roky, koupili ten mobilní internet od 02, předtím jsme ho využívali docela často, jenže pak jsme na něho kapánek zapomněli a teď nejede vůbec - chtěla jsem se zeptat, stalo se to některé z vás? a jak jste to řešili? stačí koupit jen novou kartu od 02 a jede se dál, nebo to už máme celé na prd? Předem díky za reakce ![]()
Ahoj, ma nekdo zkusenosti s LTE internetem na doma pres sim kartu od o2? Jakou mate rychlost a jste stim spokojeni? Dekuji
Měla jsem to a hrůza. Za chvilku se vyčerpají data a bude ti tam skákat stránka, jestli nechceš získat (za peníze) další. Po nějaké době jsem přistoupila na normální kabelový internet, protože to ve finále stálo míň.
Pokud Ti funguje dobře internet na mobilní SIM, tak Ti poběží i Air Fix. Limit máš skutečně bez omezení, ale není ta služba přenosná, je zablokovaná pomocí tří vysílačů na konkrétní adresu. To znamená, že to můžeš používat například jen doma, ale kdybys to chtěla vzít třeba na chatu, nebude fungovat.
@Včelička992 píše:
Tady se jedna o neprenosny internet s neomezenym fup limitem, tedy daty. Je to LTE internet optimal air FIX za 499 kc mesicne, takze nic navic by se platit nemelo.
Tenhle jsme měli. Uměle zpomalovali večer internet, přesně 19:00-23:00 to běhalo třeba 0,2 Mb/s, a třeba ještě v 18:59 to běželo 27 Mb/s. Naštěstí jsme vyhráli u Čtú a službu nám zrušili i vrátili všechny peníze. Od O2 ruce dál ![]()