Výbuch ve Frenštátě pod Radhoštěm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
828
18.2.13 20:14

Výbuch ve Frenštátě p.R

Ahojte všichni..
Chtěla bych vás požádat touto cestou o jakoukoliv pomoc pro pozůstalé z nedělního výbuchu domu ve Frenštátě pod Radhoštěm..Nikomu nebudu vnucovat, že musí pomáhat..jen mě to strašně zasáhlo, nejen kvůli tomu, že to tam znám a ve Frenštátě pracuji a viděla jsem tu " katastrofu " cca 2hodiny po.Jak jsem jela z práce autobusem..Více ani rozepisovat nebudu. Děkuji za zveřejnění..

Pokud budete ochotni pomoci, více informací je teď v mediích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
18.2.13 20:22

Ráda pomuzu, tak rekni jak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
18.2.13 20:24

Ahoj ja z Frenu jsem a poslem s manzelem urcite penizky..je to hruza a mam slzy v ocich jak to vidim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
18.2.13 20:26

Ja jsem volala na linku co maji a pani mi rikala ze zimnich bund uz maji hodne ze jestli obleceni tak hlavne halenky, kosile, nove ponozky a spodni pradlo, boty, hyg. potreby, hrnce, talire, pribory, lozni pradlo…jsou tam vetsinou lidi kolem 40let a deti kolem 15-17let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
18.2.13 20:40

Vlozeno dvakrat.

Příspěvek upraven 18.02.13 v 20:43

• Citovat
  • Upravit
15326
18.2.13 20:41

*Veřejná sbírka

Zastupitelstvo na svém mimořádném zasedání rozhodlo o zřízení veřejné sbírky. Do sbírky mohou lidé přispívat prostřednictvím speciálně zřízeného bankovního účtu číslo: 388 0277/0100. Zároveň vyčlenilo rezervu jeden milión korun, která bude použita na mimořádné výdaje související s likvidací havárie, a kromě toho vyplatí obyvatelům poškozeného domu č. p. 39 částku ve výši 50 tisíc korun na osobu za účelem zajištění základních potřeb.*

Určitě se taky zapojíme, finančně a pak i materiálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
18.2.13 20:42

http://www.mufrenstat.cz/…ity/d-199315

Zde je cislo uctu, pro pripadnou financni pomoc.

Uprimnou soustrast :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1876
18.2.13 21:00

Prosim zapalte svicku take za nasi rodinu.je mi tech deti lito sama mam 2,5leteho chlapecka a 1.5.l a 9l. bdlime ve stejnem patre jak konvickovi ale v jinym meste. a kdyz otevru okno a podivam se dolu tak nevim zda bych skocila.bala bych se a pokud by tam stal manzel a rval hodmy tomavtak bych mela strach.ze se neco stane. opravdu teto irodiny i ostatnich je my lito a drzim palecky a posilam mnoho sil.mam spoutu hracek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
18.2.13 21:22

Tak od švagrové od její kolegyně to byli její vnoučata. Takže si myslím, že je to i celá rodina. je z toho uplně nadně není schopná chodit ani do práce. 90= popálenin je malá naděje na přežití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
18.2.13 21:34

Je to hrůza, i když jsem je neznala, tak jsem to obrečela…ty děti… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.2.13 21:49

Můj manžel pracuje jako psycholog v jednom nejmenovaném zařízení, které okamžitě poskytlo postiženým pomoc…Vůbec si neumím ředstavit, jak se ti rodiče cítí, je mi jich strašně líto. My máme 7-měsíční holčičku…člověk si v takových chvílích uvědomí, co je v životě opravdu důležité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
18.2.13 21:57

Hruza, nechápu jak někdo muže toto udělat :cert: Ten chlap se měl zabít sám a ne tahat do toho ostatní :pocitac: Je mi jich líto, je to katastrofa :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
18.2.13 22:06

Strašné, určitě něco pošlu. Nedovedu si představit tu hrůzu přijít takhle o děti, přeji všem postiženým hodně sil :kytka: a viníkovi at se smaží v pekle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
18.2.13 22:10

Mam tri deti bydlume sjoro ve stejnem patre co rodice zemrelich deti.kdyz otevru okno vidim tu vysku.sok manzel skkocil. krici ze mate zhodit dite.to dite je v soku nespolupracuje. radit aby otec vzal jedno a skocil tu dibu nevite co delat. a z takove vysky.muj starsi syn se boji vysky a ja take nemam rada prazdno.
Proto soucitim s maminkou i s tatinkem co prisly o deti
nemelo se to stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
19.2.13 08:26

Ahoj, mě šokuje že - jestli je to pravda - jeřáb s košem přijel až po půl hodině a hasiči na místě neměli plachtu. Vždyť pitomá celta nebo plachta na auto natažená pod okny by třeba pomohla, zlomili by si nohy a tak, ale přežili. Snad si na to někdo vzpomene až se zase bude prezentovat jak se hasičům dá méně peněz kvůli úsporám, když už teď mají někteří muzeální kousky aut. Vůbec se to nemuselo stát…

Nevíte jak je to s Charitou? Těžko pojedu s taškou věcí do Frenštátu, ale prý tam Charita poslala věci z různých měst, tak bych mohla donést věci na Charitu k nám ve městě?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný