Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, dostala jsem věc, o které se doma dohadujeme, k čemu je. Jestli je to jenom taková dekorace, nebo má i praktické využití. Je to docela velký koš (průměr 43cm) a uvnitř porcelánová mísa - poměrně mělká (cca 10cm). Nemáte to někdo doma? Nějak nás nenapadá, co s tím… Jestli je to jenom lapač prachu, nebo? Předem mé díky ![]()
@emari Řekla bych, že je to dekorace
Já bych do toho třeba nasypala barevnou sůl, nalila vodu a dala do toho třeba 2-3 svíčky, jako takový svícínek ![]()
Treba na rezane kytky ve hmote, na orisky, na drobny, naprd ![]()
Myslim, ze zadnou specifickou funkci to nema..
Hodí se to na Velikonoce, koupila bych umělou trávu a do toho dala nějakou dekoraci - zajíce, vejce, slepici apod. Pokud ty 2 věci rozdělíš, tak to můžeš použít na cokoliv ![]()
@MUFICE píše:
Hodí se to na Velikonoce, koupila bych umělou trávu a do toho dala nějakou dekoraci - zajíce, vejce, slepici apod. Pokud ty 2 věci rozdělíš, tak to můžeš použít na cokoliv
Řekla bych lapač prachu. Možná nějaký pozůstatek po velikonoční výzdobě, když se do toho dá zemina a vyseje tráva a ty vyroste, tak miska nebude vidět a bude to vypadat, že ten drn sedí přímo v proutí.
Dík… Ovoce nám v tom právě spíš zahnívá a na sázení to taky nejni, nemá to dole odtok. Popelník je dobrej tip, pro fakt vášnivýho kuřáka, vzhledem k velikosti, navíc s možností vzplanutí, když to típneš vedle
No nic, asi to šoupnu do sklepa. Jsem doufala, že jsem majitelkou nějaký konkrétní speciality, ale vono nic. Prostě koš a mísa. no ![]()
Taky bych myslela, že lapač prachu
Prostě taková ta ozdoba za trest… Ale jak píšou holky, nějaký ovoce nebo bydlenkovou dekoraci z toho udělat můžeš ![]()
Přesně pro takovéhle věci má slabost naše babi… má toho doma požehnaně, z většiny květináče… ale tohle je fakt jen mísa… ![]()
@blorchi píše:
Mne by se to hodilo na balkon, jako popelnik
Na to je to moc malý ![]()
Já bych to dala ke dveřím na klíče. A na ovoce taky dobrý…