Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hele holky, já jsem nikdy u O2 nebyla ale nechala jsem si od nich udělat internet
od ledna mi ho sami navíšili o 5,– ale to je díky DPH. V dubnu mi končí smlouva a oni, že mi můžou nabídnout výhodný internet s vyšší rychlostí za 670,–
jsem na mateřský a na internet za skoro 700,–
teď ho mám za 500,– od koho máte internet a jak jste spokojení. A popřípadě, kolik jste platili za převedení k nim. Díky
My máme nyní UPC, ve svém starém bytě jsem měla taky O2, ale přesně jak píšeš, cena lezla furt nahoru. Za zřízení jsme nic neplatili, UPC má přípojku u nás v domě a měsíčně platíme asi 350 Kč. Není to žádná závratná rychlost, ale pro nás dobrý.
Přes wifi. A běhá skvěle, za 300 no nekup to. Odkud jsi? Mrkni na net na poskutovatele wifi, určo se nějaký najde. Největší kurwy, coby poskytovatelé netu jsou UPS a O2
![]()
Já si ho pořídila v září, do týdne jsem vrátila (nebyl signál) a dodnes čekám na peníze zpět. Od O2 ani h**no zdarma ![]()
@Alčák1 O2 mám několik let za 400 kč s DPH. Pokaždé to mám na rok a když mě končí smlova tak tam zavolám že to chci zrušit že mám jinde lepší nabídku a zase mě to dají na další rok za 400 kč. A tak pořád dokola.
Tak díky, schválně tam zavolám a řeknu, že jsem dostala nabídku za 400,– měsíčně a uvidíme
a kdy jsi tam volala??? tak měsíc před skončením???
Taky máme O2 od listopadu za 400,– na měsíc a přímo na prodejně mi říkal, že před tím než mi bude končit smlouva, že jim mám sama zavolat a říct, že jsem ochotná prodloužit smlouvu, ale za stejných podmínek… funguje nám bez problému a to bydlíme na vesnici ![]()
@Alčák1 nikdy v životě už bych k O2 nešla! Internet mi nefungoval neustále, pořád nějaké problémy, výpadky, zpomalení, byla jsem šťastná, když jsem mohla po dvou letech odstoupit od smlouvy. Teď jsem u UPC a spokojenost!
Mi máme místního poskytovatele (jižní morava) a ročně nás to stojí necelý 4500 s tím že je prý hrozně rychlej (nevim, nerozumim rychlost řešil manžel) ![]()
@Alčák1 Nejlépe měsíc před skončením. Já s O2 nemám problém a jsem spokojenná.
Když jsme bydleli ve městě, měli jsme UPC a spokojenost. Teď bydlíme na vesnici, tak jsou tu jen místní sítě (prý nic moc) a nebo O2. Máme tedy O2. Jen teda u těch velkých poskytovatelů musí být člověk asertivní a nenechat si nic líbit. ![]()
Ahoj, slyšela jsem info z druhé ruky a nechci říkat jména firem, tak nevím jestli příspěvek bude mít hlavu a patu. Několik členů rodiny obvolával jeden velký operátor a nabízel nižší cenu pevné linky a netu (prý že končí smlouva a výhodný balík všeho možného, všechno nebylo tak úplně pravda) tak nám to bylo divné, že by obchodník nabízel sám že míň vydělá a taky to že se hned vnutili na druhý den do bytu a že chtějí podepsat smlouvu. Na diskuzích jsme natrefili na spekulaci která by to vysvětlovala, že ke třem velkým operátorům má přibýt zanedlouho čtvrtý, tak se dá očekávat výrazné zlevnění, a proto ten současný hráč chce nahnat co nejvíc zákazníků, i za cenu nižších cen, ale ve smlouvě jsou malým písmem uvedené dva roky a pokuta za odchod cca. 5tisíc. Ale jak říkám, info z druhé ruky.
My máme o2 za 750kč na 3 mesiace zadarmo čiže nás to vyjde na 250 kč na mesiac ale stále kupujeme kazde tri mesiace novu kartu s novým čislom..;) je to ten mobilny internet… ale tak velmi vypadáva a tak neviem ako aké majú ostatní s ním skúsenosti ale tak mna hrozne vedel ten internet štvať
![]()