Internetové sázení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Adel81
16.8.13 17:16
@napresdrzku píše:
Tak já si nemyslím, že bych byl závislý, prostě jsem to jen zkoušel, jako spoustu jiných věcí ve svém životě :) Nevyšlo, škoda, ale jde se dál. Přeju ať to s manželem dobře dopadne.

Tak tos tomu asi fakt nepropadl, když se ti podařilo jen tak přestat… Nebo nemáš moc velké sklony k závislostem… Popravdě nevěřím moc tomu, že to dobře dopadne, ale budu doufat, manžel je jinak skvělej člověk, byla by ho škoda :(

• Citovat
  • Upravit
2745
13.1.14 15:55

Blbej den, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 15:59

Anonymko A, já jsem zjistila, že přítel prosází komplet vše, co vydělá…dokonce si peníze i půjčuje. Tolikrát přísahal, že už to neudělá, a bohužel jsem vždy přišla na to, že v tom jede dál. Naposledy minulý týden…během týdne prohraje třeba 20 tis. Ale tvrdí, že to má pod kontrolou a léčení nepotřebuje. Mně dluhy cca půl mega kvůli těmhle sra…m v pořádku nepřijdou. Pokud neodejdu, budu léčení brzy potřebovat já. Bohužel jsem si jistá, že pokud nemocný člověk sám nechce, nepřestane s tím a nikdo ho k tomu nedonutí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.14 11:25

Můj přítel sází

Dobrý den.
Mám veliký problém, můj přítel sazí na sportovní utkání.
Když jsem ho poznala zjistila jsem že s kamarádem chtěli začít podnikat a on ho podvedl, kvůli čemu také spadl do obrovských dluhu. Chtěl se z toho vyhrabat a začal sázet a čím víc prohrál tím víc vsadil, aby všechno vyřešil. Když jsem s ním začala chodit, sázel menší sázky jen tak pro radost, donutila jsem ho at s tím přestane a zruší všechny sázkové účty a on to udělal.
Nedávno přišel domů a řekl mi že po 8 měsících začal sázet, prosázel 25000 a teď nemáme ani korunu. Když jsem se ho ptala proč to udělal, tak mi řekl že kdy jsme koukali na fotbal nějak si na to vzpomněl a chtěl nám tím pomoc aby jsme už na tom nebyli tak špatně a zaplatil všechny dluhy. Bojím se že je závislí a nevím jak mu mám pomoc. Co když se jednou ráno probudím a nebudu mít ani střechu nad hlavou.
Poraďte mi prosím :,(

• Citovat
  • Upravit
1607
22.8.14 15:03

Recidivy, lhani, dluhy? Zdrhej devce, dokud to jde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.14 18:57

Můj přítel sází

Myslíš že se to nedá nějak vyléčit? nebo nepomůže pomoc od psychiatra :,(

• Citovat
  • Upravit
1607
26.8.14 11:26

Vyléčit? Nikdy nebude zdravý, může ze SVÉ vůle dobrovolně celoživotně abstinovat. Pomoc psychiatra nebo aspoň svépomocné skupiny je téměř nezbytná, málokterý to sám zvládne. Zkus se podívat na stránky stopzavislosti nebo přečíst si nějakou knížku od Nešpora nebo Jílka. Pokud jste z Prahy, speciálně gamblingem se zabývá neziskovka Anima. Musí chtít on, to je alfou a omegou všeho. Pokud on chce, Ty nastav pravidla, za jakých jsi ochotná zůstat…třeba : abstinence, léčba, absolutní upřímnost ohledně hraní a dluhů. Buď připravena na eventualitu, že na to nepřistoupí nebo že pokud něco z toho poruší, opravdu odejdi. Je to bolestivý běh na dlouhou trať a jen s malou optimistickou vyhlídkou. Pokud spolu nemáte dítě, byla bych sobec a odešla. Závislost není kompatibilní se vztahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.8.15 14:12

Holky, prosím vás, jak jste zjistily, že Váš partner sází? Mám podezření, ale nevím, jak zjistit pravdu. Manžel má dluhy, v mailu má opakovaně maily od Tipsportu a Fortuny, ale tvrdí mi, že tam je zaregistrovaný pouze proto, aby mohl sledovat online zápasy. Ale mně se to nezdá a peníze mizí. Budu vděčná za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí