Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
prosím, poraďte. S jakým internetovým obchodem máte nejlepší zkušenosti při nákupu kočárku (cena, rychlost dodání, …).
Děkuji. ![]()
Lenka
Ahoj Lenko,
záleží na tom, jaký kočárek chceš, pak se určitě vyplatí projet těch obchodů víc (a že jich je fakt dost
) a porovnat ceny. Já osobně mám dobrou zkušenost s www.detskydum.cz nebo www.matysek.cz
Tak dobře vyber!
Šárka
Leni, já mám také dobrou zkušenost s www.detskydum.cz . Máme od nich golfky, autosedačku, skládací postýlku…
Ahoj,
my jsme kupovali kočárek na http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?…
Byli jsme spokojeni. Doporučuju kočárek napřed naživo obhlédnout v normálním kamenném obchodě, vyzkoušet, a pak hledat nejvýhodnější cenu.
Haki
Díky za tipy.
Chci kupovat Inglesiny ZIPPY new. Ale nechci riskovat, nemám z internetovým nakupováním moc zkušeností
Četle jsem někdo o www.babypro.cz že mají špatné zkušenosti, tak chci radši vyzkoušený obchod se spokojeností ![]()
Lenka
Ahoj Lenak,
já jsem zrovna golfky Zippy New kupovala před cca 3 měsíci na www.caryfuk.cz a všechno proběhlo bez problémů. Dokonce mám pocit, že jsou tam ve výběru int. obchodů nejlevnější. Podle toho jsem se k nim taky dostala ![]()
Kočárek přivezla zdarma jedna zásilková služba myslím tak do 5 dnů. V.
Perfektní zkušenost mám s www.babystyle.cz a www.babymarket.cz na objednávku se uplně vykašlal obchod naše dítě a ani nedali vědět a nereagovali na telefony.
Jojo, Lenko, tak www.babypro.cz prý nic moc, kamarádka si u nich objednala kočárek a čekala na něj 7 TÝDNŮ, to mi teda přijde dost neskutečný. Ale je fakt, že u nich byl nejlevnější, ovšem v tomhle případě ať si ho nechaj, ne? ![]()
Šárka
Díky vám všem za tipy.
Tak jsem si ho objednala ve Špuntíkovi, tak uvidíme, jaká bude spokojenost ![]()
Medulienko - máš pravdu s dodací lhůtou 7 týdnu, to ať si ho nechaj ![]()
Lenka
Ahoj, nemáte někdo slevový kupón do špuntíka? chceme tam pořídit kočárek, tak by se sleva šikla..