Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Milé maminky,které jste mi odpovídaly na můj dotaz ohledně kočárku Jané Powertwin, konkrétně barva Salmon,můžete mi poradit ,kde jste ho koupily?
Na internetových obchodech je vyprodaný,tato barva prý se už ani nebude vyrábět.Jsem z toho smutná.
Děkují Lenna
Lenno,
my ho máme ze Špuntíka (www.spuntik.cz) a spokojenost nejvyšší, doma ho máme cca měsíc.
Přeju, ať seženeš…
Peta
Ahoj Lenny,
zkus www.handypraha, mame tam odtud taky Jane kocarek a na znacku Jane se tam specializuji. Sidli na kousek od Chodova.
Simona
Ahojky,
u nás na dvojčatové diskuzi ho taky jedna mamina sháněla - taky obvolala všechny netové obchůdky, ale bohužel nikde nesehnala a nová dodávka prý přijde do ČR až koncem července, takže se má ptátpotom.
O tyto kočárky je teď velký zájem, takže se na ně někdy i bohužel dost dlouho čeká.
Přeji ať seženeš a jsi s ním spokojená - kdo ho má, nemůže si vynachválit.
KEIKO + dvojčata (13,5měs)
Ahojky, Jane Powertwin mame - dokonce presne v tve barve -Salmon - a je fakt bajecny. Vrele doporucuju. Kupovala jsem ho na www.detskydum.cz a je fakt ze jsem musela cekat, protoze ho dovozce mel vyprodany. Dovazi ho snad jen jedna firma a to tusim Handy Praha…
Kazdopadne jsem ocenila, ze jsem ho objednala s predstihem, meli jsme ho teprve tyden doma, kdyz se nam narodila druha princezna. Ze zacatku jsem, mela z nekterych jeho doplnku docela srandu, ale vsechno se mi osvedcilo, takze na nej ted nedam dopustit a vzhledem k tomu, ze jsme na dovolene u nasich na vesnici, tak jsem ho vyzkousela i v terenu - a v pohode. A taky je dobre skladny, vlezl se nam do kufru auta a zbylo misto i pro nase veci.
Doufam, ze ho koupis vcas a ze s nim budes spokojena jako ja.
Lesina a Dracata
Lesi,
můžeš se trochu víc rozepsat o těch srandovních doplňcích? ![]()
Peta ![]()
Já si ho taky objednávala, i tu samou barvu a bylo mi sděleno, že bude až koncem července. Za pár dní mi volali a že prý tato barevná kombinace bude až za dva měsíce. Tak uvidíme.
Molly