Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No a že stále kojí? Kojení není antikoncepce ![]()
A jestli se platí to
ať si zavolá do nemocnice, kde takové výkony provádí a zeptá se přímo tam
.
Leda že by jí gynekolog doporučil interupci ze zdr. důvodů to by asi neplatila
.
Já bych si zavolala ke gynekologovi, ten by vědět měl, a třeba by ji napsal zdravotní důvody, aby nemusela platit.
Nojo, kojí, já vím že to není antiko
ale to vysoké fsh před tím rokem a půl, i doktor jim řekl že to byl vlastně zázrak že otěhotněli. Tak ted je to mega zázrak.
Myslím, že pokud nebude mít indikaci k interupci ze zdravotních důvodů, bude platit nezávisle na věku
![]()
No právě že někde se jako indikace zdravotních důvodů uvádí už ten věk nad 40 let a tuším 3 porozené děti. Ale přesně to nemůžeme najít. Gynekolog tam je až zítra ![]()
@Anonymní píše:
No právě že někde se jako indikace zdravotních důvodů uvádí už ten věk nad 40 let a tuším 3 porozené děti. Ale přesně to nemůžeme najít. Gynekolog tam je až zítra
tak fakt z kamarádkou zavolejte gynekologovi, ten odpoví co potřebujete slyšet ![]()
Tady na e-mimino kdysi chodila i nějaká gynekoložka, ale už si nepamatuju nick, že by ses zeptala přímo jí ![]()
Ahojky-platí se určitě, jedině, že by to gynekolog napsal, že je to ze zdravotních důvodů žadatelky.
Mám kamarádku ta má 43 a na interupci šla letos v říjnu (teda, už v loni )a musela ukecávat gyn. aby ji to napsal ze zdravotních důvodů. A ještě ji říkal, at se příště lépe chrání, že po Novém roce, to má být zase dražší. ![]()
Áááá jéje. ještě kdybychom tak měly představu co pro doktora je ten zdravotní důvod. Jsou to antibiotika nebo rentgen? Jsem zvědvá jak to zítra dopadne. Díky všem ![]()
Tak jsem našla toto, vložím to sem, třeba to někdy někdo bude taky hledat. Až skoro na konci je uvedeno že za zdravotní důvod je považováno i početí po 40.roce.tak jsem fakt zvědavá
http://clanky.gynstart.cz/article.php?…
@Anonymní píše:
Tak jsem našla toto, vložím to sem, třeba to někdy někdo bude taky hledat. Až skoro na konci je uvedeno že za zdravotní důvod je považováno i početí po 40.roce.tak jsem fakt zvědavá
http://clanky.gynstart.cz/article.php?…
@Anonymní píše: Áááá jéje. ještě kdybychom tak měly představu co pro doktora je ten zdravotní důvod. Jsou to antibiotika nebo rentgen? Jsem zvědvá jak to zítra dopadne. Díky všem
Víš co nechápu?
Proč proboha furt spekuluješ
nezvedneš ty nebo kamarádka tel. a nezavoláte si kam je třeba, k čemu jsou ti spekulace?
Pokud chce jít někdo na interupci, tak stejně musí na gyndu.
Nebo si tu zas někdo dělá srandu
![]()
Protože dnes tam nejsou, až zítra odpoledne.hned zítra tam jede. ![]()
@Anonymní píše:
Protože dnes tam nejsou, až zítra odpoledne.hned zítra tam jede.
@Deniska2000 tak mě řekl můj gynekolog je to 2dny zpět že interupce po 40tem roku ženy hradí pojišťovna, je to zdarma.
Omlouvám se předem za anonymitu a to i přesto že se ptám pro kamarádku. Je to poněkud nevhodný dotaz na portále kde se řeší miminka.
Ale stalo se to, že kamarádka, máma 2 dospělých dětí a dvou malých ve věku 3,5 a 14 měsíců neplánovaně otěhotněla. A to i přesto, že poslední dítě se narodilo při FSH 20 po Clostylbegytu a i přesto že stále kojí. Dnes našla // na testu a další mimi by nezvládli ani fyzicky, psychicky a finančně už vůbec ne. Z toho důvodu je nucena jít na miniinterupci.
A my nemůžeme nikde najít, jestli se po 40.roce věku tento zákrok platí nebo ne. Někde se uvádí že ano - jinde že. Prosím nevíte někdo jak to je doopravdy?
A omlouvám se ještě jednou za takové téma