Uniká mi plodovka?

220
2.1.13 10:12

unika mi plodovka?

Prosim o radu. pred chvili kdyz jsem nesla snidani tak z me vyteklo cosi vodnatyho,
lepkavyho. je mozny ze je to plodovka?? vsimla jsem si toho uz parkrat jenze
jsem to davala za vinu vytoku.
jak se pozna jestli to je plodovka? jsem ve 33 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
2.1.13 10:14

Zátka nejspíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
2.1.13 10:16

Poznají to jen u dr. nebo spíš asi v nemocnici. Dej si vložku a až to znovu odteče tak to odnes do nemocnice. Mají speciální roztok kterým to polejou a poznají jestli to plodovka je či ne. Ale ja měla taky ten problém a byl to jen výtok. Ale když si nejsi jistá rači si zajdi.

• Citovat
  • Upravit
3119
2.1.13 10:16

@cyesis pokud chceš mít jistotu, skákni k doktorovi ať ti udělá test na plodovku, ení nic jednoduššího. já to tak jak popisuješ měla od 25tt a byl to jen zvýšený poševní sekret moc víc, ale test na plodovku jsem si nechala taky udělat. Abych měla jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
2.1.13 10:17

@cyesis Pravděpdobně to plodovka ještě nebude, ale pro klid duše si raději zajeď k dr. Já měla plodovku zbarvenou mírně do růžova a bylo jí opravdu hodně, nedalo se to přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
2.1.13 10:19

Ahoj, určitě bych šla do porodnice, kde ti udělají test - kápnou na vložku (pozor musí to být porodnická vložka, ne allways apod.), když to bude pozitivní, tak se dělá ještě jiný test, který je téměř 100% - alespoň tak to dělali mně ve 30tt. Ten test na vložku může být pozitivní i v jiných případech (výtoky, pot).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
2.1.13 10:20

Určitě bych si zajela k doktorovi. Mě unikala voda po trošičkách. Kdybych si vzala vložku, měla bych jí suchou, ale na gyndě by mě prohlídli a viděli by. Vodu jsem nakonec když mi ten večer rupla měla úplně zelenou, takže za mě radši plašit a jet se nechat prohlídnout. Mě taky všichni říkali že to není možný že by takhle kapala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.1.13 10:25

Určitě si zajeď na kontrolu, může to být třeba jen výtok ale pro jistotu. Vezmi si vložku (porodnickou) a počkej až to znovu odteče a pak tam s ní zajeď, oni to zjistí ;) Mě porod začal odtokem plodovky, odtíkala mi po troškách, byla taková narůžovělá, lesklá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
2.1.13 10:50

Ano, jeď si nechat udělat Temešváriho test. Já to takhle měla, po troškách víc než deset dní, pak mi rupla totálně a rodila jsem 34TT. :,( Taky mi na začátku bylo řečeno, že to plodovka není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.1.13 10:55

Prý se to pozná tak, že si lehneš na záda, pokrčíš nohy a párkrát si zatlačíš na břicho… pokud z tebe to samé zase vyteče tak je to MOŽNÁ plodovka, pokud ne tak je to jen poševní sekret nebo jsi si jen učurla…

Já to měla taky… kalhotky ve 28tt najedou úúúplně promočené. Letěla jsem k Dr. a byl to jen zvýšený poševní sekret :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.1.13 11:06

Tak ja sem si vzala vlozku a uvidime. sice doma nemam porodnickou tak jsem
si musela vzit jenom intimku. prvni porod mi taky zacal odtokem plodovky
a druhe tehotenstvi skoncilo kvuli odtoku plodovky v 17 tt tak jsem z toho
nervozni. teda je mi uplne soufl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.1.13 11:12

Jo a na kontrolu mam jit zitra jenze tam nebude moje doktorka.
musela si rozhazet pacientky jinak kvuli svatkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
2.1.13 11:12

Test na plodovku prodávají i na doma, zkus se zeptat v lékárně, nebo u doktora :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
2.1.13 11:30

Neboj, určitě to bude jen zvýšený poševní sekret. Já to mívám občas i když těhotná nejsem. Jinak když mi odcházela zátka, tak jsem tam měla trochu krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
2.1.13 11:30
No tak po takvých zkušenostech bych valila k dr. hned :nevim: :hug: citace] @cyesis píše:
Tak ja sem si vzala vlozku a uvidime. sice doma nemam porodnickou tak jsem
si musela vzit jenom intimku. prvni porod mi taky zacal odtokem plodovky
a druhe tehotenstvi skoncilo kvuli odtoku plodovky v 17 tt tak jsem z toho
nervozni. teda je mi uplne soufl…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení