Interupce nemocnice Kolín či Meda ?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21593
28.4.19 17:38

@1mila2 v klidu. Ona ma tyto nazory kudy chodi. Proste zaryta zastankyne zivota a kvalita zivota je uplne jedno… coz je o to divnejsi, ze ma v pestounske peci 2 chlapce, kteri pochazi z velmi nepeknych pomeru, takze by mohla neco vedet o tom, jak nektere nechtene deti konci.

Dale… nevim, zda ma nejake zdravotni potize, ze si nedokaze poridit sve vlastni deti. Ona je lesbicka, ale to by ji nemelo branit se nechat oplodnit, jednou by snad tu muzskou pritomnost vydrzela.

Zkratka a dobre, bavi me nazory cloveka, ktery vlastni deti nema, nikdy nebyl tehotny a diky sve orientaci ji to ani nehrozi. Ale moudra ma na rozdavani.

• načítám...
40536
28.4.19 17:47
@Enmamma píše: Řekneš jednou synkovi, žes mu zlikvidovala sourozence? Že jsi ho nechtěla?

Opravdu si myslím, že ty Tvoje kecy nejsou vhodné…

Něco Ti to přináší, máš lepší náladu, když si takhle do někoho kopneš?

Jinak v podstatě porušuješ pravidla diskuse, nevyjadřuješ se k tématu… ;)

• načítám...
40536
28.4.19 17:49
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se optala na to, jestli někdo nepodstoupil interupci v Kolíně (mám to kousek, ale váhám) a jestli je tam slušný personál, jaká byla cena atd? Také uvažuji o klinice Meda, ale ty nikde třeba o ceně napsáno nemají. V pondělí si jdu vyzvednou žádanku a tak potřebuji co nejrychleji vybrat místo, kde zákrok nejen provedou, ale zároven se budou chovat slušně. Děkuji za rady

Myslím, že se budou chovat slušně tam i tam, mě by spíš zajímalo, aby mi to dělal nějaký zkušený doktor - jestli by ta nemocnice nebyla lepší?
Nevím, co na té Medě dělají nejvíce, asi by ses měla poptat, kdo to bude dělat… ;)

• načítám...
Caboverde
28.4.19 17:54

Sice nemám zkušenosti s UPT, ale chodila jsem pomalu deset let do Medy, teď je to tam na prd, ne? Dvě lékařky odešly do vlastní ordinace, odešla s nima i nejlepší sestra. Do Medy už bych prostě nešla, ale celkově vzato i tam by měl být ke klientce lepší přístup, než kdekoliv jinde ve státním zdravotnictví.

• Upravit
Caboverde
28.4.19 18:03
@free333 píše:
Myslím, že se budou chovat slušně tam i tam, mě by spíš zajímalo, aby mi to dělal nějaký zkušený doktor - jestli by ta nemocnice nebyla lepší?
Nevím, co na té Medě dělají nejvíce, asi by ses měla poptat, kdo to bude dělat… ;)

Meda je první soukromá gynekologicko-porodnická klinika, která u nás vznikla. Všichni lékaři, kteří tam pracují, mají bohaté předchozí zkušenosti, žádní nezkušení břídilové tam nepracují. Já sama se do Medy kdysi dostala na doporučení jiné vynikající lékařky, kterou tady nebudu jmenovat, na lajdáky narazíš spíš ve státním.

• Upravit
5708
28.4.19 18:32
@warita píše:
@1mila2 v klidu. Ona ma tyto nazory kudy chodi. Proste zaryta zastankyne zivota a kvalita zivota je uplne jedno… coz je o to divnejsi, ze ma v pestounske peci 2 chlapce, kteri pochazi z velmi nepeknych pomeru, takze by mohla neco vedet o tom, jak nektere nechtene deti konci.

Dale… nevim, zda ma nejake zdravotni potize, ze si nedokaze poridit sve vlastni deti. Ona je lesbicka, ale to by ji nemelo branit se nechat oplodnit, jednou by snad tu muzskou pritomnost vydrzela.

Zkratka a dobre, bavi me nazory cloveka, ktery vlastni deti nema, nikdy nebyl tehotny a diky sve orientaci ji to ani nehrozi. Ale moudra ma na rozdavani.
Žila jsem i s mužem (a ne jedním) a děti mít nemohu, to ale vím teprve pár let. Po nechráněném sexu, kdy se tehdejší přítel bál, že otěhotním, mě také nutil k případnému potratu, kdyby na to došlo a pak aspoň ať si dojdu pro potratovou tabletu. Poslala jsem ho do háje. Kdybych děti mít mohla, nechám si je všechny, i ty, co bych neplánovala, a to i za cenu vlastních zdravotních komplikací.
  • načítám...
1487
28.4.19 18:34
@Burj Chalifa píše:
kdyby se raději místo nepovedeného kukání naučily gramatiku. ;)
? ;)
  • načítám...
21593
28.4.19 18:39
@Enmamma píše: Žila jsem i s mužem (a ne jedním) a děti mít nemohu, to ale vím teprve pár let. Po nechráněném sexu, kdy se tehdejší přítel bál, že otěhotním, mě také nutil k případnému potratu, kdyby na to došlo a pak aspoň ať si dojdu pro potratovou tabletu. Poslala jsem ho do háje. Kdybych děti mít mohla, nechám si je všechny, i ty, co bych neplánovala, a to i za cenu vlastních zdravotních komplikací.

jsem si to myslela, ze v tom mozna jsou zdravotni problemy. Je mi to lito, tak alespon maji tvoji chlapeckove laskyplny domov.

A chapu, ze vzhledem k tve neplodnosti jses na to tema asi citliva… nicmene lidi jsou ruzni a nazory na toto citlive tema se taky ruzni a mozna bych na tvem miste trochu ubrala na intenzite. A pokud vis, ze te to tak silene drazdi, ze si pak nemuzes pomoct a pises fakt nepekne veci, tak nechod do diskuzi, ktere maji v nazvu „interupce“. Ono se da vcelku ocekavat, ze to bude o interupci.

• načítám...
5708
28.4.19 18:48
@warita píše:
jsem si to myslela, ze v tom mozna jsou zdravotni problemy. Je mi to lito, tak alespon maji tvoji chlapeckove laskyplny domov.A chapu, ze vzhledem k tve neplodnosti jses na to tema asi citliva… nicmene lidi jsou ruzni a nazory na toto citlive tema se taky ruzni a mozna bych na tvem miste trochu ubrala na intenzite. A pokud vis, ze te to tak silene drazdi, ze si pak nemuzes pomoct a pises fakt nepekne veci, tak nechod do diskuzi, ktere maji v nazvu „interupce“. Ono se da vcelku ocekavat, ze to bude o interupci.

Mám pochopení pro každého, pomáhám, kde můžu, a to nejen profesně a je mi jedno, kdo si za co může. Pro zmaření života ale soucit nemám. Kdyby maminka napsala, že nemá pro miminko na jídlo, budu horečně přemýšlet, jak jí pomoci. Ale jít na potrat, protože nechci, nebo mi bude blbě, to je hrozně smutné. A jak jsi tu psala, že to dopadá špatně, když jsou děti nechtěné, že to je vidět na našich dvou kloučkách, tak oni chtění byli. Naopak jedna moje bývalá podřízená dítě nechtěla a chtěla jít na potrat a dovolím si říct, že na mou intenzívní intervenci si dítě nechala a dítě je milované, dnes se tou holkou dokonce chlubí a i otec, byť s nimi nežije, je na ní pyšný.

• načítám...
21593
28.4.19 18:51

@Enmamma tak jiste, zivot pise ruzne scenare. Ale kvalita zivota je dulezitejsi, nez zivot samotny. Podle mne teda. A dopadnout to muze vselijak. A podpora se da vyjadrit i jinak, nez napadanim.

• načítám...
40536
28.4.19 18:54
@Caboverde píše:
Meda je první soukromá gynekologicko-porodnická klinika, která u nás vznikla. Všichni lékaři, kteří tam pracují, mají bohaté předchozí zkušenosti, žádní nezkušení břídilové tam nepracují. Já sama se do Medy kdysi dostala na doporučení jiné vynikající lékařky, kterou tady nebudu jmenovat, na lajdáky narazíš spíš ve státním.

Myslím, že to je pro zakladatelku nejkvalitnější příspěvek tady a snad jí to trochu pomůže v rozhodování… ;)

• načítám...
5708
28.4.19 19:02
@warita píše:
@Enmamma tak jiste, zivot pise ruzne scenare. Ale kvalita zivota je dulezitejsi, nez zivot samotny. Podle mne teda. A dopadnout to muze vselijak. A podpora se da vyjadrit i jinak, nez napadanim.

Tak přeji, aby se zakladatelka rozhodla správně. Nemám proti ní nic. Jen je mi líto každého nenarozeného života, který nedostal šanci.

• načítám...
4627
29.4.19 09:46

Zakladatelko, doporucuji MEDu, chodím tam na gynekologii, jsou to 100% profesionálové, a jsou vzdy velmi příjemní. Nebude ti tam ani trochu nekomfortně.
A těch inteligentních komentářů si nevsimej. At ti vsechno dopadne dle tvych představ. :potlesk:

• načítám...
1502
29.4.19 10:00

@Enmamma Ti vaši kloučci jsou tak spokojeni, až musel jeden z nich absolvovat ošetření vyžraných zoubků v anestézii a vy jste se za nej vroucne modlila, ze? Možná místo intervenovani u jiných byste se měla věnovat péči o své vlastní deti, aby nezatěžovaly zdravotní pojištění.

• načítám...
1487
29.4.19 10:11
@MP Krista píše:
@Enmamma Ti vaši kloučci jsou tak spokojeni, až musel jeden z nich absolvovat ošetření vyžraných zoubků v anestézii a vy jste se za nej vroucne modlila, ze? Možná místo intervenovani u jiných byste se měla věnovat péči o své vlastní deti, aby nezatěžovaly zdravotní pojištění.

Taky příspěvek mimo. ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty