Visící kůže u pochvy (poševní předsíně)

Anonymní
24.4.19 20:21

Visící kůže u pochvy (poševní předsíně)

Dnes jsem zjistila, že mi visí kůže ze stydkých pysků - vzadu u hráze, jsem v 8. měsíci tt. Mám obavy, co to je, nevím, jak dlouho to tam mám, na gyndu mám jít až příští týden, tak se tam zeptám, ale uklidnilo by mě, kdyby mi předal někdo zkušenost. Moc děkuji, je to takový 2 cm visící růžový kožní váleček.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.4.19 20:45

Mám to taky, takový cancour kůže, nebolí to, jen visí :-) -prý jsou to zbytky panenské blány, všimla jsem si toho až po prvním porodu…Necvičíš s annibalem? to by vysvětlovalo, proč to tam předtím nebylo. Mě gynekolog nabízel, že to ustřihne, ale mě to nijak neva, tak jsem se nedala…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.19 21:01

S anibalem necvičím, snad máš pravdu a nic to není, je divné, že jsem si toho nikdy nevšimla :o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.19 08:13

Ahoj holky anonym protože se stydím a je to intimní..
Včera po sexu s manželem jsem si šla dat vanu a při mytí jsem zjistila, ze tento kus kůže, který mám samozřejmě taky (abych taky neměla úplně všechno :roll: ) mám úplně nateklý, zbytnělý, fakt jak pidi penis :,( myslela jsem si, ze je to od sexu, ale teď ráno je to úplně stejný. Nebolí, nepali, zkušenost? U gynekologa jsem byla před 9 dny na zavedení mireny a prohlídku a vše v pohode. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.24 21:48

Ahoj holky, obnovuji tento příspěvek… mám stejný problém… vyřízl vám to doktor, nebo se to stáhne, nebo co s tím? Nebolí mě to, ale popravdě mi to celkem z estetického hlediska vadí…budu ráda, za každou radu. Děkuji moc :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.24 21:07

Ahoj holky, přidávám se do tématu.
Samozřejmě bych to nebyla já ale taky jsem si našla tento kousek visící kůže, mám to tam teda už pár měsíců a budu se objednávat poprvé na gyndu tak mám z toho strach co to je. Nevadí mi to, neboli nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa