Interupce nemocnice Kolín či Meda ?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1502
29.4.19 10:22

@Anitramm To tedy ani omylem. Někdo, kdo se o své deti neumí postarat, tady bude trollit o něčem, na co se zakladatelka vůbec neptá.

• načítám...
1487
29.4.19 10:26
@MP Krista píše:
@Anitramm To tedy ani omylem. Někdo, kdo se o své deti neumí postarat, tady bude trollit o něčem, na co se zakladatelka vůbec neptá.
Že si s tím dáš takovou práci, čoveče, vyhledávat, kde a o čem diskutuje.. :think: :lol:
  • načítám...
1502
29.4.19 10:28

@Anitramm Nedávám. Pamatuji. Čerstvá diskuse, celkem vyzivná.

• načítám...
1487
29.4.19 10:28
@MP Krista píše:
@Anitramm Nedávám. Pamatuji. Čerstvá diskuse, celkem vyzivná.

Ok. ;) :nevim:

• načítám...
25179
29.4.19 10:30
@MP Krista píše:
@Enmamma Ti vaši kloučci jsou tak spokojeni, až musel jeden z nich absolvovat ošetření vyžraných zoubků v anestézii a vy jste se za nej vroucne modlila, ze? Možná místo intervenovani u jiných byste se měla věnovat péči o své vlastní deti, aby nezatěžovaly zdravotní pojištění.

kopla sis opravdu hnusně :roll:
@warita Ono to s neplodostí souviset nemusí (ta citlivost), já jsem plodná dost a taky mě to vždycky mrzí, když se dozvím, že někdo plánuje/byl na interrupci :think: Před časem to potkalo i mou kamarádku a cítím z ní, že ji to trápí dodnes :think: Tak se holt snažíme dotyčného přesvědčit, aby si to rozmyslel, každá po svém :nevim: A někdy možná trochu nediplomaticky :think:

• načítám...
1502
29.4.19 11:27

@pe-terka A já zase považuji za kopání přemlouvat někoho, aby si rozmyslel zákrok, ke kterému jistě přistupuje se zodpovědností.

• načítám...
20916
29.4.19 13:41

Vzhledem k citlivosti tématu, respektive k nevhodným komentářům, diskuzi uzamykám. Chápu, že můžete mít jiný názor, o to víc by bylo na místě přispívat pouze v případě, že máte co zakladatelce poradit. Očekávala bych více empatie zejména od těch, které jsou samy matkami. 8o

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty