Interval mezi jídlem u UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.2.15 09:04
@klock píše:
Ja bych spise zvysila davku u UM se ma interval 3 hodin dodrzovat kvuli traveni, miminko to mleko driv nestravi a michani noveho mleka s castecne stravenym zpusobuje problemy s blinkanim a prdiky… je to jine nez MM. Proto si myslim, ze pediatr trva na tom intervalu…
Říkám že nejsem odborník. Já třeba dávala dcerce mlečko umělé co 1,5 hodiny a neměli jsme problém byla spokojená :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.2.15 10:11

@verunkaslivka ja taky nejsem odbornik, proto kdyz mi neco doporuci odbornik (pediatr) tak se to snazim dodrzovat. UM ma tu vyhodu, ze clovek muze udelat vetsi davku a tim miminko zasytit… a ja radsi dam vic jednou za 3 hodiny nez min a casteji a nebudu riskovat boleni briska u malych… ale kazdemu vyhovuje neco jineho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.2.15 12:25
@verunkaslivka píše: Říkám že nejsem odborník. Já třeba dávala dcerce mlečko umělé co 1,5 hodiny a neměli jsme problém byla spokojená :)

Ja teda zase s vama souhlasim protoze jestli to miminko vypije a pak pani blinka tak si myslim ze toho ma dost akorat rychleji travi takz bych mu dala tu davku co ma ted kdyz mu staci t…ja poznala ze ma malo kdyz dopil a zacal brecet ze chce jeste…a hodinama jsem se neridila nekdy mel hld po 2hod. Jindy to ppres den prospal a jedl treba po 5 hod… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.2.15 12:34
@klock píše:
@verunkaslivka ja taky nejsem odbornik, proto kdyz mi neco doporuci odbornik (pediatr) tak se to snazim dodrzovat. UM ma tu vyhodu, ze clovek muze udelat vetsi davku a tim miminko zasytit… a ja radsi dam vic jednou za 3 hodiny nez min a casteji a nebudu riskovat boleni briska u malych… ale kazdemu vyhovuje neco jineho ;-)

Jo takhle jsem servala psestru v porodnici nemela jsem mleko a on po 2hodinach zacal breacet hlady a ona mu najist nedala ze slovy ze ma takhle malej zaludek a hlad mit nemuzd!!az po 4 hodinach…kazde mimco je jine a dnktori se ridej tabulkama…dejte na sve miminko…nikdy jsme nemeli problemi s briskem a jedl jak si rekl nekdy po 2hod. Jindy po5hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.2.15 13:27

@bafinek tak v porodnici je to si myslim jine, nechteji davat prikrmy, aby si na ne miminko nezvyklo a chtelo MM. To je na jinou diskuzi, ale osobne si myslim, ze sestry a doktori maji mnohem vice zkusenosti nez zena, ktera tam prijde porodit at uz prvni nebo treba treti dite… a co se tyce blinkani tak to prave muze byt i z toho smichani natraveneho a nenatraveneho mlicka… i kdyz jsou dnes UM hodne kvalitni, tak porad jsou hur stravitelna nez MM… ale jak jsem psala kazdemu vyhovuje neco jineho a kazde miminko je jine, jde o to to vyzkouset a vyzkouset i ruzne druhy mleka, ja osobne vyzkousela 4 druhy nez jsme nasli to ktere vyhovuje a po kterem nemaji hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
17.2.15 23:20

Tak malý mi takhle „nevydržel“ od 5ti týdnů (do té doby plně kojený), najela jsem na UM, nejdříve 120ml, pak 150ml a v 8 týdnech jsme byli na 180ml, cca 2,5 - 3 hodiny.
Snažila jsem se ho zabavit aspoň na ty tři hodiny, aby se mu nemíchalo nové a staré mlíko ale když brečel, prostě jsem mu dala. Myslím, že miminka se nemají týrat hlady. Časem se srovná :-) Teď, 4 měsíce a týden pije krásně 210ml po 3,5-4 hodinách (samozřejmě občas zaspí a vydrží klidně i 5-6hodin). Doporučuju zvednout dávku, pokud mimčo nevypije a neprodlouží se tím interval, tak prostě dávat a dávat a dávat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
18.2.15 08:40

@Vickee díky moc, naprostý souhlas, uklidnila jste mě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí