Interval mezi jídlem u UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4597
1.1.07 07:50

Interval mezi jídlem u UM

Holky, hezký nový rok. Mám dotaz na interval mezi jednotlivými jídly. Malému budou 3 měsíce, krmíme Omneem. Doteď jsme krmili 120 ml + 4 odměrky a to přesně skoro na minutu po třech hodinách, 6× za den. Ode dneška bychom rádi najeli na 150 ml a 5 odměrek, chtěla bych ten interval mít opět hodně přesný, malý občas zvrací a trápí ho prdíky, tak mu nechci dělat v břiše guláš. Jak krmíte často a po kolika hodinách? vychází mi to na 3,5 hod…
No a když už jsme u toho, tak dopředu, jak to bude u 180 ml a 6 odměrek? Aha, tak jsme se byla mrknout a tam je počet dávek za 24 hodin stejný.

Richard zatím vydrží spát v noci i 8-9 hodin bez jídla.

Díky za případné odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11935
1.1.07 10:48

Fifleno, ja prcka krmim Nutrilonem 2 a pres den ji kazde dve hodiny (v 6,8,10,12 - prikrm, 14,16 - prikrm a naposledy ji pred 19h) a v noci se tak kazde dve hodiny budi a dame 120ml + 4 odmerky jen na noc 180 + 6 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.1.07 17:18

Ahoj, male je 5 mesicu a papa pres den po 4 hodinach nekdy i 4 1/2 a to 120 - 150 ml (5 odmerek) a pred spanim 180ml a jednou v noci dalsich 180ml, aby spala az do rana :D. Ji Nutrilon HA.

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
1.1.07 19:25

Ahoj,

my jsme na Hami forte 1, Nutrilon baru betonoval, a jime po 3-4hod 210ml-. Naposledy kolem 21-22 a pak az mezi 5-7hod. :-)

A nekdy dame cajik 100ml Spokojene brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
10.2.15 08:22

Ahoj, prosím o názor, malému je 8 týdnů a dáváme přes den 130 ml (4 odměrky), v noci se budí po 4 hodinách, ale přes den ho nemůžu udržet ty tři hodiny. Hlásí se po dvou hodinách a po dvou a půl začíná plakat. Zatím krmíme 6× denně 130 ml ale připadá mi to neudržitelné, chce jíst častěji. Můžu mu dát víc? Zvýšily byste dávky a nebo spíš krmily častěji?
Přibývá docela dost a trošku blinká, míchám mu do mlíčka Nutriton a hodně se to zlepšilo.
Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 12:02
@Ostružka píše:
Ahoj, prosím o názor, malému je 8 týdnů a dáváme přes den 130 ml (4 odměrky), v noci se budí po 4 hodinách, ale přes den ho nemůžu udržet ty tři hodiny. Hlásí se po dvou hodinách a po dvou a půl začíná plakat. Zatím krmíme 6× denně 130 ml ale připadá mi to neudržitelné, chce jíst častěji. Můžu mu dát víc? Zvýšily byste dávky a nebo spíš krmily častěji?
Přibývá docela dost a trošku blinká, míchám mu do mlíčka Nutriton a hodně se to zlepšilo.
Děkuju!

Malá mi dělala to samé, koupila jsem jí Nutrilon Good Sleep. Měl by více zasytit. Ale ne u každého miminka to zabralo. Některé maminky to dávali jen na noc, některé i přes den, některé vůbec, protože jejich děti z toho bolelo bříško. Já dávala i přes den, střídala jsem to s normálním Nutrilonem a v pohodě, byla klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
10.2.15 12:22

@verunkaslivka moc děkuju, podívám se na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
10.2.15 14:57

@verunkaslivka Tak jsem se ptala, a když je malý na Nutrilonu HA (pro alergiky), tak mi tohle nedoporučili:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.15 16:42
@Ostružka píše:
@verunkaslivka Tak jsem se ptala, a když je malý na Nutrilonu HA (pro alergiky), tak mi tohle nedoporučili:(

Tak pak už mě nic nenapadá :-( ale Váš pediatr by Vám měl určitě něco poradit. A nebo jen krmte častěji jakmile si řekne =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
10.2.15 17:00

@verunkaslivka Díky moc, pediatr trvá na svém, 3 hodiny interval, ale budu se řídit svým instinktem a nakrmím ho, když má hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.15 09:48
@Ostružka píše:
@verunkaslivka Díky moc, pediatr trvá na svém, 3 hodiny interval, ale budu se řídit svým instinktem a nakrmím ho, když má hlad…

jasně =) divím se že trvá na takovém intervalu. I při kojení nám říkali, že kdykoliv si dítě řekne máme mu dát napapat =)Podle mě to tak má být i při UM. Ale nejsem žádný odborník =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.2.15 10:58
@verunkaslivka píše:
jasně =) divím se že trvá na takovém intervalu. I při kojení nám říkali, že kdykoliv si dítě řekne máme mu dát napapat =)Podle mě to tak má být i při UM. Ale nejsem žádný odborník =)

Ja bych spise zvysila davku u UM se ma interval 3 hodin dodrzovat kvuli traveni, miminko to mleko driv nestravi a michani noveho mleka s castecne stravenym zpusobuje problemy s blinkanim a prdiky… je to jine nez MM. Proto si myslim, ze pediatr trva na tom intervalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
11.2.15 11:51

@klock díky, to je pravda, taky si to myslím, přesně tento důvod uváděl, aby se to stihlo vstřebat. Řeším to tak, že když má hlad, dám mu občas po dvou a půl hodině a přidáváme Nutriton proti blinkání, tak ho to trochu víc zasytí. Moc děkuju za reakci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.2.15 13:14

@Ostružka take davam nutrilon proti ublinkavani a je skvely, jen uz mi nechteji pit nic jineho, klasicky nutrilon jim nechutna :-) ale staci jim po 3 hodinach a v noci spinkaji tak od 9 do 8-9 rano bez probuzeni (v 5 mesicich).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
11.2.15 13:36

@klock To je nádherný, blahopřeju ke spokojeným spinkáčkům!:)). My pořád ještě krmíme dvakrát za noc, v jednu a v pět, a v půl sedmé vstává:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí