Taky se váš drobeček zlobi?

59
26.12.06 21:50

Taky se váš drobeček zlobi?

Dobrý večer všem,
Matýskovi bude na konci měsíce 9 měsíců. Posledních 14 dní se ale strašně začíná zlobit, když třeba vypije čaj, tak se zlobí, že už nedostane nebo když něco chce a my mu to nedáme a nebo prostě jen tak. Nevím, jestli na to mám reagovat plácnutím přes zadek nebo si toho vůbec nevšímat. Ale hodně mě to trápí a někdy se neudržím a přes ten zadek mu plácnu, zvlášť když se zlobí pro nic za nic. Máte taky takové problémy se svýma zlatíčkama? Díky Lada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59
26.12.06 22:47

Já vím Lauro, že ze svého chování ještě nemá rozum, ale když on se zlobí tak, že zatne pěstičky a strašně zčervená, mám kolikrát strach, aby se mu něco nestalo. Dělal něco podobného ještě když byl menší, ale teď je to mnohem horší. Díky za radu pa Meridea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.12.06 08:40

Ahojka,
Jája se taky umí teda pěkně naštvat .. kolikrát má takový pěkně zlý výraz, že vypadá jak kdyby mě chtěl zmlátit :roll: . Já se na něj snažím v klidu mluvit, popřípadě krapet rázně že se to nedělá. Taky se umí pěkně vztekat … s tím si tedy zatím nevím rady. Ale když začne řvát, jako že já jsem zlá a nedám co chce nebo tak, tak si ho neberu na ruku, jen ho nechám ať mi visí na noze dle libosti a řve, a něco mu k tomu povidám. Funguje i převést pozornost třeba na to kde má auto … zatím :roll:

No jsem zvědava jak se to vyvrbí a co z toho ještě vznikne.Nezbývá než vydržet … páč přeci - bude hůř. :wink: :P

• Citovat
  • Upravit
29
27.12.06 12:29

Ahoj,
mam 8 mes. holcinu a v poslední dobe se taky nejak rozjela, umí se poredne vztakat a nejvetsi hruza je usinani (vcera mi usnula ve 23hod :? ), kolikrat denne si rikam tak co s ni…Taky uz ji placnu jednu lehkou pres zadek a odejdu (necham ji v postylce),to je nejlepsi lek, bud se aspon zklidni nebo usne. Pevne nerviky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí