Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer všem,
Matýskovi bude na konci měsíce 9 měsíců. Posledních 14 dní se ale strašně začíná zlobit, když třeba vypije čaj, tak se zlobí, že už nedostane nebo když něco chce a my mu to nedáme a nebo prostě jen tak. Nevím, jestli na to mám reagovat plácnutím přes zadek nebo si toho vůbec nevšímat. Ale hodně mě to trápí a někdy se neudržím a přes ten zadek mu plácnu, zvlášť když se zlobí pro nic za nic. Máte taky takové problémy se svýma zlatíčkama? Díky Lada
Já vím Lauro, že ze svého chování ještě nemá rozum, ale když on se zlobí tak, že zatne pěstičky a strašně zčervená, mám kolikrát strach, aby se mu něco nestalo. Dělal něco podobného ještě když byl menší, ale teď je to mnohem horší. Díky za radu pa Meridea
Ahojka,
Jája se taky umí teda pěkně naštvat .. kolikrát má takový pěkně zlý výraz, že vypadá jak kdyby mě chtěl zmlátit
. Já se na něj snažím v klidu mluvit, popřípadě krapet rázně že se to nedělá. Taky se umí pěkně vztekat … s tím si tedy zatím nevím rady. Ale když začne řvát, jako že já jsem zlá a nedám co chce nebo tak, tak si ho neberu na ruku, jen ho nechám ať mi visí na noze dle libosti a řve, a něco mu k tomu povidám. Funguje i převést pozornost třeba na to kde má auto … zatím ![]()
No jsem zvědava jak se to vyvrbí a co z toho ještě vznikne.Nezbývá než vydržet … páč přeci - bude hůř.
![]()
Ahoj,
mam 8 mes. holcinu a v poslední dobe se taky nejak rozjela, umí se poredne vztakat a nejvetsi hruza je usinani (vcera mi usnula ve 23hod
), kolikrat denne si rikam tak co s ni…Taky uz ji placnu jednu lehkou pres zadek a odejdu (necham ji v postylce),to je nejlepsi lek, bud se aspon zklidni nebo usne. Pevne nerviky!