Sestimesicni mimi - nechce caj

809
20.12.06 09:10

Sestimesicni mimi - nechce caj

Zkusila jsem snad uz vsechny znacky a vsechny prichute, ale nechce zadny z nich. Zkousela jsem ji vodu, ale taky bezuspesne… Uz nekojim a dostava uz zeleninku i ovoce, tak by to chtelo doplnit tekutiny, ale opravdu nevim jak. Poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5137
20.12.06 09:17

Zkoušet

Podle mě je nejlepší voda. Ne, počkej, když nekojíš, tak umělé mléko kvůli vápníku! Úspěch se ale dostaví až za delší dobu, takže zařadit řídké polívky apod. k doplnění tekutin.
 Janka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
20.12.06 10:28

AHOJ,no me martinek nechtel hrozne dlouho zadny piti,jen mliko z prsa,kdyz nekojis,zkus taky mliko,to bude urcite misto caje nebo vody stacit. deti jsou pekne vycurany,nejradsi by pily sladky stavy,ktery jsou nezdravy.ja zkousle taky vse mozny a zacal pit az tak po roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.12.06 13:55

Ahoj,

měli jsme stejný problém. Malý se sám v 6 měsících odstavil, ale už od 6 týdnů jsem ho kojila jen na „žízeň“ jeho hlavní stravou byl sunar. Odmítal všechny čaje dětské bylinkové, ovocné… zkoušela jsem mu dát pít po lžičkách. Občas jednu nebo dvě vypil, ale to je hodně málo. Nechtěl pít ani později. Vody se nenapil vůbec. Tak jsem mu začala kupovat kojenecké džusy např. od HAMI a ředila jsem mu to převařenou vodou. Teď už čaje pije, ale sladím mu to šťávou Jupí. Jinak by mi nevypil nic. Ale je jasné, že šťáva pro vás ještě není.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.12.06 22:19

Nam se osvedcilo davat po lzickach a uspech ma voda po uvarenem jablicku. Ma to prichut, ale pritom to neni umele slazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
21.12.06 18:10

Ahojda,
potykame se s podobnym problemem - mne teda Pida odmita i to UM, zatim ale kojim, takze tekutiny snad nechybi. Chtela bych ho uz ale naucit pit i neco jineho, protoze jednak nevim, kdy muze hodit, a pak by si mel uz pomalu zvykat. Lahvicky s dudlikem i pitka vsech znacek (AVENT, MAM, NUK) - to vsechno u nas troskota, jedine, jak do nej dostanu trosku naredeneho dzusiku nebo caje, je po lzicce nebo injekcni strikackou… A i tak se tvari, ze ho to davi, tedy nechutna. Takze pokud nekdo doporuci, jak naucit pit z lahvicky nebo hrnicku, budu mooooc vdecna!
Krasny konec adventu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.2.13 18:24

půlroční mimi se nechce nechat přebalovat

Zdravím všechny maminky, možná má někdo podobnou zkušenost. Náš půlroční chlapeček se nechce nechat normálně přebalovat, jen co jej kdykoliv položím na záda, tak se během jedné vteřiny otočí na bříško a plazí se pryč. Pokud na to jdu silou, tak je to neskutečný řev a pláč. Takže, přebaluji jej, když je na bříšku a pak zapínám plenku, když ho mám na klíně. Tentýž problém je u oblékání, oblékáme něco vleže a zbytek vsedě, když jej mám na klíně. Další věcí je spaní v postýlce, musím vedle něj dávat podélně kojící polštář, aby se nemohl otočit na břicho, ani to občas nepomůže, neumí odpočívat, když je na bříšku…umí se otočit zpět na záda, ale prostě to neudělá. Máme přesně šest měsíců a dva týdny, plazíme se jako lachtan-opřený o přední natažené ruce, docela rychle a téměř celý den,,, otáčí se mi na obě strany už od 4 měsíců…teď začíná zvedat i zadeček, takže asi budeme brzy lozit…palečky do pusy od nožiček strkáme od 4 měsíců…Problémy s přebalováním a přetáčením pořád na bříško už trvají měsíc. Je dokonce schopný se otočit i v kočárku, když je zapnutý ve fusaku,,, na noc dostává spací pytlík, ale toho určitě nezastaví v přetáčení…Máte někdo, prosím, podobnou zkušenost??? Myslím si, že je tak urputný snaživec, že chce pořád trénovat lezení a objevování…Ale je to trošku dost náročný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí