Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, je mi to trapné, ale zeptat se musím…Objevili se mi takové vřídky na intim. místě, někdy je mám i u řitního otvoru, na pyskách atd..Vypadají spíše jako bedáry, prvně jsou červené, potom zežloutnou a prasknou, zmiznou a za nějaký čas znovu
Vůbec nevím, co to může být? Na gyndu se chystám. Díky
Jestli se holíš proti směru růstu chloupků, tak je to z toho. Já se holím po směru růstu chloupků a vše v pohodě
@Leila90 myslíš, že to může být z toho? Neobjevuje se to jen po holení a některé jsou fakt velké
Já jen, jestli s tím nemá někdo zkušenost? Poprvé se mi to objevilo v těhu, pak dlouo nic a ted zase ![]()
Tak to netuším, může to být nějaká bakterie, zeptej se třeba obvodního lékaře, popřípadě nic nedáš ani za gynekologa. Já to teda mívala, když jsem se holila špatně.
@Bublinaaa souhlasila bych s @Leila90 chloupky holíš proti růstu a pak jsou z toho takové ošklivé pupeny
Je pravda, že holím směrem nahoru…
Vždy, to bolí, pak je to červené, pak to jakoby namokvá(jako bedár) a pak praskne…Nechci být nechutná, omlouvám se.
@Bublinaaa tak změn holení a používej pěnu a snad se to zlepší ![]()
@Bublinaaa V pohodě, ale jak to popisuješ, tak to je. Nebo extra silnou žiletku a mýdlo s olejem na holení od Nivei, chlapi to tak nemají, ti se pocákají pleťovou vodou, kde je alkohol, a zrovna třikrát netoužím mezi nohama vonět jako mužská huba
my nic na frndu po holení bohužel nemáme, což je škoda ![]()
Díky holky za radu, snad to bude tím holením
Je pravda, že se po holení dole ničím nemažu ![]()
@Bublinaaa píše:
Díky holky za radu, snad to bude tím holenímJe pravda, že se po holení dole ničím nemažu
Já radši jo, obyčejným tělovým mlékem, které rychle zaschne. Někdy to taky vezmu proti směru růstů a to se mažu i ráno, stejně to někdy nepomáhá, takže proti růstu doporučuji ![]()
Já se mažu po holení (intim a nohy, podpaží řeší deoš) tím, čím můj chlap. Vesměs balzám Adam nebo Balea. Necítím to dlouho…
@Apaji píše:
Já se mažu po holení (intim a nohy, podpaží řeší deoš) tím, čím můj chlap. Vesměs balzám Adam nebo Balea. Necítím to dlouho…
Tak bych se mázla od mojého něčím, ale ten má ty extra pálivé a vůně je nesmírně silná, prostě chlapská ![]()
Kup si v dm krem Balea zvlacnujici krem po holeni.
Mi se taky delaly vridky po holeni nez mi poradila znama tady ten krem, vzdycky po holeni si tim natru vse co si holim a uz nemam problem.
@Bublinaaa píše:
@Leila90 myslíš, že to může být z toho? Neobjevuje se to jen po holení a některé jsou fakt velkéJá jen, jestli s tím nemá někdo zkušenost? Poprvé se mi to objevilo v těhu, pak dlouo nic a ted zase
Mi to dela kdyz jsou takova vedra asi de to dole zapari, nejraději ted chodim v sukni na ostro, asi jsem tento problem ze to mam dole zarudle ve vedrech zdedila po otci ten rikal ze to taky miva a jedna moje dcera na to taky trpi hodne druha dcera vubec