Intim partie a vřídky

5
24.7.13 16:10

intim partie a vřídky

Zdravím, je mi to trapné, ale zeptat se musím…Objevili se mi takové vřídky na intim. místě, někdy je mám i u řitního otvoru, na pyskách atd..Vypadají spíše jako bedáry, prvně jsou červené, potom zežloutnou a prasknou, zmiznou a za nějaký čas znovu :( Vůbec nevím, co to může být? Na gyndu se chystám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
815
24.7.13 16:20

Jestli se holíš proti směru růstu chloupků, tak je to z toho. Já se holím po směru růstu chloupků a vše v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.7.13 16:23

@Leila90 myslíš, že to může být z toho? Neobjevuje se to jen po holení a některé jsou fakt velké :-( Já jen, jestli s tím nemá někdo zkušenost? Poprvé se mi to objevilo v těhu, pak dlouo nic a ted zase :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
24.7.13 16:25

Tak to netuším, může to být nějaká bakterie, zeptej se třeba obvodního lékaře, popřípadě nic nedáš ani za gynekologa. Já to teda mívala, když jsem se holila špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
24.7.13 16:30

@Bublinaaa souhlasila bych s @Leila90 chloupky holíš proti růstu a pak jsou z toho takové ošklivé pupeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.7.13 16:35

Je pravda, že holím směrem nahoru… :roll: Vždy, to bolí, pak je to červené, pak to jakoby namokvá(jako bedár) a pak praskne…Nechci být nechutná, omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
24.7.13 16:36

@Bublinaaa tak změn holení a používej pěnu a snad se to zlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
24.7.13 16:38

@Bublinaaa V pohodě, ale jak to popisuješ, tak to je. Nebo extra silnou žiletku a mýdlo s olejem na holení od Nivei, chlapi to tak nemají, ti se pocákají pleťovou vodou, kde je alkohol, a zrovna třikrát netoužím mezi nohama vonět jako mužská huba :mrgreen: :mrgreen: my nic na frndu po holení bohužel nemáme, což je škoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.7.13 16:42

Díky holky za radu, snad to bude tím holením :mrgreen: Je pravda, že se po holení dole ničím nemažu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
24.7.13 16:44
@Bublinaaa píše:
Díky holky za radu, snad to bude tím holením :mrgreen: Je pravda, že se po holení dole ničím nemažu :think:

Já radši jo, obyčejným tělovým mlékem, které rychle zaschne. Někdy to taky vezmu proti směru růstů a to se mažu i ráno, stejně to někdy nepomáhá, takže proti růstu doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
24.7.13 16:45

Já se mažu po holení (intim a nohy, podpaží řeší deoš) tím, čím můj chlap. Vesměs balzám Adam nebo Balea. Necítím to dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
24.7.13 16:46
@Apaji píše:
Já se mažu po holení (intim a nohy, podpaží řeší deoš) tím, čím můj chlap. Vesměs balzám Adam nebo Balea. Necítím to dlouho…

Tak bych se mázla od mojého něčím, ale ten má ty extra pálivé a vůně je nesmírně silná, prostě chlapská :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.7.13 17:20

Kup si v dm krem Balea zvlacnujici krem po holeni.
Mi se taky delaly vridky po holeni nez mi poradila znama tady ten krem, vzdycky po holeni si tim natru vse co si holim a uz nemam problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.7.13 17:30
@Bublinaaa píše:
@Leila90 myslíš, že to může být z toho? Neobjevuje se to jen po holení a některé jsou fakt velké :-( Já jen, jestli s tím nemá někdo zkušenost? Poprvé se mi to objevilo v těhu, pak dlouo nic a ted zase :-(

Mi to dela kdyz jsou takova vedra asi de to dole zapari, nejraději ted chodim v sukni na ostro, asi jsem tento problem ze to mam dole zarudle ve vedrech zdedila po otci ten rikal ze to taky miva a jedna moje dcera na to taky trpi hodne druha dcera vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí