Intimissimi pohovor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Intimissimi pohovor
Ahoj, v pátek jdu na pohovor do Intimissimi. Mohl by mi někdo poradit jak ho mám úspěšně projít??? Má někdo zkušenosti? Vím ze tam dávají úkol: Když přijde muž a bude chtít poradit s výběrem prádla pro přítelkyni ale ne ví o tom nic tak jak mu poradím správně? 🙏 🙏 🙏 🙏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Viky2021 píše:
Ahoj, v pátek jdu na pohovor do Intimissimi. Mohl by mi někdo poradit jak ho mám úspěšně projít??? Má někdo zkušenosti? Vím ze tam dávají úkol: Když přijde muž a bude chtít poradit s výběrem prádla pro přítelkyni ale ne ví o tom nic tak jak mu poradím správně? 🙏 🙏 🙏 🙏
Na pohovoru jsem nikdy nebyl, v tom obchodě asi taky ne, ale sedláckou logikou bych tipoval, že je důležité zjistit velikost, střih (nesnáší tanga nebo nebo naopak babkovské bombaďáky) a případně barvu (nesnáší červenou - připadá si jak šlapka, má ráda černou)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady se sedláckou logikou nic neprodáte, já dělám dlouhá léta v marketingu a na tohle bych si z voleje netroufl.
Vezměte kamaráda a běžte s ním na výzvědy do nějaké jiné pobočky, nejlépe více a odkoukejte, co všechno budou prodavačky dělat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit