Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vezmeš si vložku nebo se půjdeš okoupat, ne?? Nehledej v tom žádnou velkou vědu, co v tobě zůstat má tak zůstane… ![]()
Ja jsem to nerela. Lezela jsem chvilku, tak 20 minut a pak sla normalne do sprchy.
Ahoj, to řeším tak, že si strčím mezi nohy ručník a s tím spím až do rána ![]()
@Anonymní píše:
Holky, mám jednu otázku…zatím inko.
S manželem se snažíme o miminko. Znamená to tedy, že nepřerušujeme, mi to ale ani po vysprchování není dvakrát příjemné, v noci prostě..no narovinu cítím, jak to ze mě teče, i další den.
Jak se to dá v noci vyřešit, jak to děláte, tampon? Přes den to bez intimky nejde ale zase je nechci taky nosit denně :-/Děkuji
Inko L.
To toho má manžel tolik, že to z tebe teče celou noc a ještě celý další den?
Tampon bych si tedy opravdu nebrala..
Proste se okoupes ne? Co je na tom za vedu? Staci treba i jen vycurat ![]()
Já to řešila tak, že jsem si tam strčila prst a šťárala to.. odteklo to z větší části do wc
pak sprcha a pro jistotu intimka, nebo kus toaleťáku
Příspěvek upraven 01.01.14 v 21:51
Jasan, sprcha, pak hodim intimku nebo pod sebe ručník a jdu spát ![]()
Tampón určitě ne, to je tak na infekci (mimo menstruaci)
nicméně já jsem nikdy tento pocit neměla - a to jsem nikdy neprovozovala přerušovanou soulož, po sprše to bylo ok ![]()
takže to vidím na ti intimky
@Anonymní píše:
Ahoj, to řeším tak, že si strčím mezi nohy ručník a s tím spím až do rána
Taky jsem to dělala
a je to takové příjemné po tom sexu
ne nejsem uchyl jen mi to tak pripadalo ![]()
Holky, mám jednu otázku…
zatím inko.
S manželem se snažíme o miminko. Znamená to tedy, že nepřerušujeme, mi to ale ani po vysprchování není dvakrát příjemné, v noci prostě..no narovinu cítím, jak to ze mě teče, i další den.
Jak se to dá v noci vyřešit, jak to děláte, tampon? Přes den to bez intimky nejde ale zase je nechci taky nosit denně :-/
Děkuji
Inko L.