Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
No tak ono záleží i na velikosti údu, z kašpárka je plivaneček a z pořádnýho dyndona toho je pomalu půl kýble.
dyndona
![]()
No když muž dlouho neměl vystř. k a orgasmus několik dní tak pak je více těch spermii co stříkne tedy víc ve vás. pokud se uděla nejakou kratkou dobu před vaším stykem třeba půl dne den co ja vím. tak spermii vypustí míň. ale to není zas zrovna ideální pro otehotnení ![]()
@Anonymní píše:
@renda81 Tak to je samozřejmost, ale prostě to nestačí, ještě půl dne nebo příští dopoledne jsem pořád mokráJak tak koukám, někteří muži toho mají nějak moc. Chodit skoro pořád s vložkou je otrava
My pouzivame vlhceny ubrousky. Ale je fakt ze vlhko cejtim I druhej den. A moc bych neresila ovu, ja minuly mesic nemela zadny ovu priznaky a v pondeli sem na sla //.
Ja
@Anonymní píše:
Holky, pardon, koho jsem pohoršila nebo zkazila náladu
Ale já do té sprchy jdu, v podstatě do 10 minut a mimo ovulaci ihned, ale opravdu to teče ještě v noci a přes den něco málo taky.No dnes jsem se domlouvala, že mimo oulaci asi zase přerušovat..tak jsem se ještě chtěla zeptat, zda nkdo nemá nějakou vychytávku.
Zakl.
Pořádně se utřu papírovým kapesníkem, co nejvíc toho nechám vsedě vytéct a pak normálně lehnu a spím
Ráno to mám třeba ještě trochu rozpatlané mezi stehny, ale tak se umyju a je ![]()
@Anonymní píše:
Holky, mám jednu otázku…zatím inko.
S manželem se snažíme o miminko. Znamená to tedy, že nepřerušujeme, mi to ale ani po vysprchování není dvakrát příjemné, v noci prostě..no narovinu cítím, jak to ze mě teče, i další den.
Jak se to dá v noci vyřešit, jak to děláte, tampon? Přes den to bez intimky nejde ale zase je nechci taky nosit denně :-/Děkuji
Inko L.
To si delas pr..l? Ja cumim, ze vubec nekdo odpovida s „navodem“ jak na to.Po sexu se proste jdi vysprchovat, pripadne „pro sichr“ si pred sprchou dej nahoru nohy a lez 20 min.
@Aletheia píše:
tam nejde o dyndona ale o velikost kuliček ne?![]()
jde o celý komplítek, prosimtě neuč mě znát dyndony, mám toho za sebou určitě víc než ty ![]()
@xantipi píše:
Tak tady nesouhlasím, myslím, že množství nemá nic společného s velikostí
další chytrá ![]()
@tamata píše:
Kůň toho prý mívá taky hodně
a proč? protože má velký úd.
@K-Black píše:
No tak ono záleží i na velikosti údu, z kašpárka je plivaneček a z pořádnýho dyndona toho je pomalu půl kýble.
@ne-silenamatka píše:
To si delas pr..l? Ja cumim, ze vubec nekdo odpovida s „navodem“ jak na to.Po sexu se proste jdi vysprchovat, pripadne „pro sichr“ si pred sprchou dej nahoru nohy a lez 20 min.
Ctes poradne?
Sprchuje se, ale tece furt